- Член од
- 30 април 2022
- Мислења
- 248
- Поени од реакции
- 347
Таму нема лево. Имаш паразити и радикалци. Ништо не зема од таму.Попрво ќе го земе левото на Мицко , да.
Али да му го видам прво митингот да не зборам пред време.
Таму нема лево. Имаш паразити и радикалци. Ништо не зема од таму.Попрво ќе го земе левото на Мицко , да.
Али да му го видам прво митингот да не зборам пред време.
Многу ме интересира за кој грев збориш? За тоа шо беше со шарените? Ти дете на Грујо си?Pred nekoja godina imase drugi vizii pa vidovme kako toa zavrsi, vsusnost ne zavrsi, se uste trae blagodarenie na negovite sareni vizii.
Moze i da legni do grobot ako saka, duri ne si plati za grevovite sto gi napravi mi e totalno nebitno pred koj grob legnuva ili se poklonuva.
Таму нема лево. Имаш паразити и радикалци. Ништо не зема од таму.
Никој за ништо не плаќа во моментов ако не му ја положиме сметката. А дугачка сметка е и само се должи. И од ова произлезе да ни се сере кој стигне на глава и да не множи со нула.Moze i da legni do grobot ako saka, duri ne si plati za grevovite sto gi napravi mi e totalno nebitno pred koj grob legnuva ili se poklonuva.
Ајде шетај.Вие си знаете.
Без Апасиев нема влада.
Без влада обединување на сдс и дпне плус дуи
Избори повторно
Апасиев прај влада со кој си сака.
Соцјализам. Бришење на сдс и дпне со сите други албански партии.
Левица единствена у собрание.
Карма из а бич.
Jas sum dete na tatko miМногу ме интересира за кој грев збориш? За тоа шо беше со шарените? Ти дете на Грујо си?
Опозицијата има само една улога да ја урне власта.Jas sum dete na tatko mi.
Ti apasievo dete si?
Mal grev e toa? Svesen si kolku steta napravite, istata taa steta od koja sega navodno ke ne spasuvate? Svesen si kolku toa moronski izgleda. Izgleda ne si pa ke ti dolovam kako toa na nekoj random covek mu izgleda. Izgleda isto kako Zaev sega da izlezi i da reci ke se borime protiv stetniot prespanski dogovor, imeto ke go vratime itn itn, mnogu gluposti napravija, da ne gi brojam site sega dolga listata ke bidi. Bitno me sfati kolku moronski izgleda.
A da pokraj toa i vo specijalnoto sudstvo ucestvuvase. I za toa sakas da ti crtam kolkav grev ima na dusata ili nema potreba.
Od negde treba da se pocni. Apasiev i ostala sarena bagra mi se logicni kandidati niv prvo da im stigni smetkata za naplata.Никој за ништо не плаќа во моментов ако не му ја положиме сметката. А дугачка сметка е и само се должи. И од ова произлезе да ни се сере кој стигне на глава и да не множи со нула.
Ako bese najdobar pravnik sto kur barase vo specijalnoto sudstvo? Ne znaese deka e protivustavno. Ebati pravnikot koj toa ne go znae.Опозицијата има само една улога да ја урне власта.
Он е правник и рани фамилија од тоа. Најдобар правник.
Долг е патот на борбата во која во меѓувреме треба да живееме а не да преживуваме.
Лев си целиот.Имаат крило кое не го сака Мицко, тоа е лево крило на ДПМНЕ
Од каде и да се почне нема да се згреши. А почна ли еднаш запирање нема тоа да им биде јасно.Od negde treba da se pocni. Apasiev i ostala sarena bagra mi se logicni kandidati niv prvo da im stigni smetkata za naplata.
Ti ne mislis taka?
Автоматски споено мислење:
Ako me prasuvas mene ubedlivo najgolemi krvnici vo ponovata istorija se tie, sarenite kurtoni denes pretoceni vo blagonadezni levicari na celo so Apasiev. Ako se pocnuva, prvo od niv jas bi da se pocni i milost nula.Од каде и да се почне нема да се згреши. А почна ли еднаш запирање нема тоа да им биде јасно.
Затоа изиграваат лево крило десно ноџе ама за тоа што е сторено има писание.
Ама левото крило на организацијата? Така се ословуваат, а тоа лево крило на ВМРО ќе ги заколеше како кокошки за тоа што го сторија.Ako me prasuvas mene ubedlivo najgolemi krvnici vo ponovata istorija se tie, sarenite kurtoni denes pretoceni vo blagonadezni levicari na celo so Apasiev. Ako se pocnuva, prvo od niv jas bi da se pocni i milost nula.
Само во Скопје има милион фирми од ИТ сектор кои иако доаѓаат тука за ефтина работа сила, даваат огромни плати во споредба со било која Македонска фирма. Дали ти мислиш дека тие туку така би биле префрлени на државата, и дека целиот тој сектор што до сеа земал по 1500-2000 евра во просек плата би работел во државна фирма за 25.000 денари?БУДАЛА чоек се напнал да прави социјализам наместо да се грсти со пари од народов кој како роб им дава дава дава... До сега можеше 10 јахти да му купат и дватриесе алфи али шта чеш БУДАЛА чоек.
Ова што го кажуваш е тоталитарен режим и диктатура, а против еден таков нели се боревте. Од каде сега ова пак режим да правите?Вие си знаете.
Без Апасиев нема влада.
Без влада обединување на сдс и дпне плус дуи
Избори повторно
Апасиев прај влада со кој си сака.
Соцјализам. Бришење на сдс и дпне со сите други албански партии.
Левица единствена у собрание.
Карма из а бич.