Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.204
Претпоставувам дека е вкусно, како и да изгледа
Автоматски споено мислење:
Поарно на даската од ВЦ-шољата да си ги сликала! Или на казанчето… почисто е веруј ми.
... лаптопчето е личен мој, при секоја примена го дезинфицирам (професионална деформација), во моментот медењаците ми беа во рака, па да не ја фотнам раката ги поставив кај падот, инаку имунитетот така природно се надоградува!Поарно на даската од ВЦ-шољата да си ги сликала! Или на казанчето… почисто е веруј ми.
Пошто даската на шумеча е од контињер извадена. На нејзиниот начин на сервирање на дрвена даска наменета за храна не се јача имунитетот, ама затоа на лаптоп дезинфициран со влажни марамици се јача.... лаптопчето е личен мој, при секоја примена го дезинфицирам (професионална деформација), во моментот медењаците ми беа во рака, па да не ја фотнам раката ги поставив кај падот, инаку имунитетот така природно се надоградува!
Ужас... лаптопчето е личен мој, при секоја примена го дезинфицирам (професионална деформација), во моментот медењаците ми беа во рака, па да не ја фотнам раката ги поставив кај падот, инаку имунитетот така природно се надоградува!