Што јадете во моментов? (фото)

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.745
Поени од реакции
7.262
Прегледај го приврзокот 334853

avstraliskoto nacionalno jadenje lol

meat pie with tomato sauce
Претпоставувам дека е вкусно, како и да изгледа
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 334853

avstraliskoto nacionalno jadenje lol

meat pie with tomato sauce

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.705
Поени од реакции
25.114

za vkusno vkusno e... na sekoj zalak se dodava pomalku sos... tenko testo, uglavno socno meso vnatre, trebase da slika od vnatre ali gladen bev lol...

razlikata e uglavno testoto megu uk i usa pitite, ovde italjanci imaat izgleda umesano prsti pa pecivoto e pomeko/potenko ne e ona gruboto za americkive piti

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Caribbean burger.
Angus beef ,puled pork and coleslaw.

20220608_192649_capture.jpg

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.683
Поени од реакции
37.668
Поарно на даската од ВЦ-шољата да си ги сликала! Или на казанчето… почисто е веруј ми.
... лаптопчето е личен мој, при секоја примена го дезинфицирам (професионална деформација), во моментот медењаците ми беа во рака, па да не ја фотнам раката ги поставив кај падот, инаку имунитетот така природно се надоградува!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
А пред само 4-5 страни поназад паметуваше како тоа храната не требало да се послужува на дрвена даска јер се стварале бактерии и слично.

Еве ја, фино и уредно сервирала НА ЛАПТОП на местото каде штрака со прстите, уште познато и како Мека и Ерусалим за бактериите и прљавштините.

... лаптопчето е личен мој, при секоја примена го дезинфицирам (професионална деформација), во моментот медењаците ми беа во рака, па да не ја фотнам раката ги поставив кај падот, инаку имунитетот така природно се надоградува!
Пошто даската на шумеча е од контињер извадена. На нејзиниот начин на сервирање на дрвена даска наменета за храна не се јача имунитетот, ама затоа на лаптоп дезинфициран со влажни марамици се јача.
Алал да ти е, днокторке.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Ужас

Kajgana Shop

На врв Bottom