Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
....Како може цела сезона да бидат “грешките“ на судиите во полза на Интер?Како не се случи една грешка во полза на Јуве или Милан?Мене ми мириса како местено првенствово прво место Интер второ Рома..Не е убаво ова..Јуве местеше?Играше во Сериа Б, си ја плати казната..Ама како што гледам си продолжи истата песна да се пее, и гледам дека ништо не е подобрена ситуацијата во калчото, односно НАПРОТИВ е дополнително влошена...Ќе падни Проди кај и да е,пријателчето на Морати, после ќе ги видам кај ќе тераат...

Интер Рома 1-1Споредете го резултатов со болдираното, а Адриано гледаш кој е експертот??:wink:Ајде со среќа,и вие ќе го кркате, среќно!

Марио го споредуваат со Пато :pos:

Луѓе по незнам кој пат тие ѓубрињата од милано ваѓаат гз во последна минута.
Со таа нивна пуста среќа што ја имаат.

Но не е се` сеуште завршено останува разликата 9 бода...

Фак ју интераши

Останува, останува и ќе остане ...

Рома го надигра Интер у сите погеди на фудбалската игра
браво за рома, требаше да победи 0-3, Интер како и оби~но се извади

Тонат Интер. Нема засекогаш да ги служи среќата.

Судијата од каде му ги даде жолтите картони на Мексес, свака му част.

Им го нема Ибра и нема кој голови да им дава ....

Многу е глупо калчото.. не е како што беше..! Порано Јувентус Милан.. да ти е мерак да гледаш сега местење... разни глупости!

Многу е глупо калчото.. не е како што беше..! Порано Јувентус Милан.. да ти е мерак да гледаш сега местење... разни глупости!
Порано Јувентус Милан а сеа местење...и тогаш се местело и сега се мести ништо не е сменето така да не лупетај.

Мене ми мириса како местено првенствово прво место Интер второ Рома.

Чекај малце. Ти сакаш Јувентус да биде шампион, со тој тим што го имаат?

Местено е Рома втора да биде? Нема да навлегувам во детали, ако се разбираш од фудбал, ќе знаеш дека едноставно нема потреба за вакво нешто. Ако има нешто "местено" сезонава, тоа е судењето на судиите.

Рома е тимот што е највеќе оштетен сезонава, токму поради тоа што судиите го фаворизираат Интер и што цело време судат во негова корист.

И знам дека Јувентус го оштетија судиите сезонава во неколку наврати, ама што немаат право да се бунат така, тоа е. Ако намерно го оштетуваат ќе се дознае тоа.

Милан не ги бива. Киксираа многу пати сезонава, и затоа ги нема да се борат за титула.

Јуве, да бидеме реални, со составот со кој што располагаат, не можат да бидат шампиони.

Што ве Еб*ме бе местено е!
за вас докажаа за нас ништо нема!
Криво ви е?
местевте ве фанаа!
Местиме не не фанаа!
Значи и во местење сме подобри од Јуве:pos2:

Што ве Еб*ме бе местено е!
за вас докажаа за нас ништо нема!
Криво ви е?
местевте ве фанаа!
Местиме не не фанаа!
Значи и во местење сме подобри од Јуве:pos2:

Добро бе браво за вас.

Зато има една работа Лига на Шампиони се вика, за вас била и ќе остане мистерија. Тука се познават шампионите, во моето маало и јас сум мангуп.

Марио го споредуваат со Пато :pos:

Pa nema kade mesto vo Inter za da se dokaze!Pogledni samo kolku i kakvi napagaci ima Milan i vidi gi posle napagacite na Inter!Sakam da kazam deka i Pato da igrase vo Inter nemase da ima tolkava minutaza kako sto ima vo Milan poradi renometo na napagacite vo Inter!Balotelli da ima onolku minutaza kolku sto ima Pato vo Milan za Pato vo Italija nema da se cue:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom