Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 12.791
- Поени од реакции
- 30.650
Буквално 0 посто шанси има Шкринијар да си иде од Интер летово. Не знам кој е овој лик што си го постирал ама не му се точни баш информациите околу Миланчо. И не дирајте тука да не ви скршам раце, к?
Не го разбирам овој момент со поголема понуда за клубот, кога играчот ништо нема да земе од овие пари. Да му дале поголема плата, па да разберам. Во ваков контекст, секој нормален би го одбрал Реал.Никој не очекуваше од овие тројца дека ќе станат тоа што се денес, какви играчи Реал имаше на средина од терен па не успеаа во тоа што го направија овие тројца.
Прегледај го приврзокот 334778
Види го ти Брацо со Балканската...
Батали го Сајмон Филипс, тој само пренесува. Бен Јакобс до детаљ ја изгура продажбата на Челзи, единствен од сите. Не фрла од ракав, тоа е сигурно.
И тој не вели дека готово, паднал договор, туку дека Интер може да го понуди Шкриниар во замена за Лукаку.
Мора да чепкаме, немаме одбрана. Миланчо е добар играч, си сакаме добри играчи. Само немој нула отсто шанси, така и за Лукаку беше.
Ќе заколам некој ако ми го чепнат Миланчо, мајката ќе им ја ебам на сите до еден.
Не да ја освои наградата три пати по ред туку доколку ја освои еднаш во следните 3 години, колку што и ќе потпише договор.Види го ти Брацо со Балканската...
Гатузо е 9 години менаџер Пирло е една чекај допрва ќе покаже човекот.Гатузо потпишал на две години со Валенсија.
Додека беше играч не ни можев да замислам дека некогаш ке биде тренер а тој сега веќе има поуспешна тренерска кариера од Пирло и Седорф.
Истиот муабет од пред една-две-три недели. Само тогаш сакаше единствено во Јунајтед.NEW: Darwin Nunez has made it clear he won’t listen to offers from rival clubs - including Manchester United, Atletico Madrid and Newcastle.
Nunez has told Benfica he only wants a move to Anfield. #LFC [david maddock - mirror]