Фудбалски/трансфер дискусии

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.791
Поени од реакции
30.650
Реал валда се убедени дека Модрич,Крос и Касемиро ќе ги заменат со Валверде,Камавинга и Тучамени.
Никој не очекуваше од овие тројца дека ќе станат тоа што се денес, какви играчи Реал имаше на средина од терен па не успеаа во тоа што го направија овие тројца.

Screenshot_20220608-135718_Facebook.jpg

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Буквално 0 посто шанси има Шкринијар да си иде од Интер летово. Не знам кој е овој лик што си го постирал ама не му се точни баш информациите околу Миланчо. И не дирајте тука да не ви скршам раце, к?

Батали го Сајмон Филипс, тој само пренесува. Бен Јакобс до детаљ ја изгура продажбата на Челзи, единствен од сите. Не фрла од ракав, тоа е сигурно.
И тој не вели дека готово, паднал договор, туку дека Интер може да го понуди Шкриниар во замена за Лукаку.

Мора да чепкаме, немаме одбрана. Миланчо е добар играч, си сакаме добри играчи. Само немој нула отсто шанси, така и за Лукаку беше. :icon_lol:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.571
Поени од реакции
66.229
Никој не очекуваше од овие тројца дека ќе станат тоа што се денес, какви играчи Реал имаше на средина од терен па не успеаа во тоа што го направија овие тројца.

Прегледај го приврзокот 334778
Не го разбирам овој момент со поголема понуда за клубот, кога играчот ништо нема да земе од овие пари. Да му дале поголема плата, па да разберам. Во ваков контекст, секој нормален би го одбрал Реал.

Види го ти Брацо со Балканската...

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Батали го Сајмон Филипс, тој само пренесува. Бен Јакобс до детаљ ја изгура продажбата на Челзи, единствен од сите. Не фрла од ракав, тоа е сигурно.
И тој не вели дека готово, паднал договор, туку дека Интер може да го понуди Шкриниар во замена за Лукаку.

Мора да чепкаме, немаме одбрана. Миланчо е добар играч, си сакаме добри играчи. Само немој нула отсто шанси, така и за Лукаку беше. :icon_lol:

Додека зборувавме јас и ти:

@Stefan-kobe

Имаш и видео. Не е нужно поврзано со Челзи, секако.

Последно уредено:
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.229
Поени од реакции
14.523
Бастони би бил попаметен избор.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
Додека зборувавме јас и ти:

@Stefan-kobe

Имаш и видео. Не е нужно поврзано со Челзи, секако.
Ќе заколам некој ако ми го чепнат Миланчо, мајката ќе им ја ебам на сите до еден.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Агентот на Бастони е истотака и агент на Инзаги кој се очекува да го продолжи договорот со Интер. Од друга страна ПСЖ се распрашувале за Шкринијар па ваљда од таму и состанокот со агентот негов. Мада пред некое време имаше информации дека Шкринијар не ни има агент туку сам си се застапува, ова последен пат кога го продолжуваше договорот.

Не дека нема да се спомне муабетов и со зделката со Лукаку ама мислам дека Марота не е толку ретардиран да дозволи вакво нешто. Знае дека Лукаку не заслужува Интер да се уструќава околу него, ако успее сам да издејствува трансфер со поволни услови за Интер океј, ако не чао пријатно.

Ај ќе видиме, кај Интер спласнаа информациите дека сигурно ќе се продава еден од најбитните 4 играчи.
Автоматски споено мислење:

Едит:
Што би се рекло, *едната рака ја допира на гради*, па вели.. брат ако ме лаже он, те лажам и ја.

Последно уредено од модератор:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.335
Поени од реакции
26.274
Види го ти Брацо со Балканската...

Не да ја освои наградата три пати по ред туку доколку ја освои еднаш во следните 3 години, колку што и ќе потпише договор.

Како и да е, ќе падне договор и Мане ќе биде нов играч на Баерн.

Ливерпул преговараат за Нуњез од Бенфика.
80 мил. + 20 мил.евра во бонуси се зборува.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
NEW: Darwin Nunez has made it clear he won’t listen to offers from rival clubs - including Manchester United, Atletico Madrid and Newcastle.⁣

Nunez has told Benfica he only wants a move to Anfield. #LFC [david maddock - mirror]

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Гатузо потпишал на две години со Валенсија.
Додека беше играч не ни можев да замислам дека некогаш ке биде тренер а тој сега веќе има поуспешна тренерска кариера од Пирло и Седорф.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.368
Поени од реакции
9.558
Гатузо потпишал на две години со Валенсија.
Додека беше играч не ни можев да замислам дека некогаш ке биде тренер а тој сега веќе има поуспешна тренерска кариера од Пирло и Седорф.
Гатузо е 9 години менаџер Пирло е една чекај допрва ќе покаже човекот.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.586
Поени од реакции
6.322
NEW: Darwin Nunez has made it clear he won’t listen to offers from rival clubs - including Manchester United, Atletico Madrid and Newcastle.⁣

Nunez has told Benfica he only wants a move to Anfield. #LFC [david maddock - mirror]
Истиот муабет од пред една-две-три недели. Само тогаш сакаше единствено во Јунајтед. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom