Вашиот outfit

• Креатор на темата Креатор на темата Hey I Love U
  • Време на започнување Време на започнување
Jas se spremam za poladno vreme, ke drzat potoplo negoli druga farmerka.

Dobro e so bar nizok struk farmerki gledam nema tolku niz prodavnici, iako po net se forsira I se nadevam nikogas nema toj trend da se vrati.
I jas ne gi sakam tie so nizok struk. Nemam nishto takvo vo garderober. Se shto kupuvam e so visok struk.

Фармерките со низок струк ми се најбизарниот тренд воопшто смислен. Крајно неудобни, некомфорни, ужасно не практични. Посебно моментот на седење. Без разлика колку секси долна облека имате, далеку е посекси да си ја зачувате за себе. :icon_mrgr:

Фармерките со низок струк ми се најбизарниот тренд воопшто смислен. Крајно неудобни, некомфорни, ужасно не практични. Посебно моментот на седење. Без разлика колку секси долна облека имате, далеку е посекси да си ја зачувате за себе. :icon_mrgr:

Мојата генерација цел пубертет го поминавме во тој тренд. Бар да имаше друг избор покрај нив, ништо друго апсолутно не се продаваше по продавници, се беше низок струк.
Не знам кој сака ова да се врати во мода, никому не му ни стојат башка.

...на тераса за утринско кафе да се освестам кога сум некаде на тридневен симпозиум! :)
Pretpostavuvam go znaes izvornoto znacenje na "simpozium"... - Zabava so mnogu pienje, muzika, densanje, razgovori I (cesto) orgii, kako slag :)
Bukvalno, simpozium (ili symposion) znaci "zaednicko pienje"...
Cisto, proceduralno :)
Автоматски споено мислење:

Фармерките со низок струк ми се најбизарниот тренд воопшто смислен. Крајно неудобни, некомфорни, ужасно не практични.
Od maska gledna tocka, zena vo tesni niskostrukirani farmerki vo kombinacija so umereno visoka stikla - retko jaka sexy kombinacija :)

Pretpostavuvam go znaes izvornoto znacenje na "simpozium"... - Zabava so mnogu pienje, muzika, densanje, razgovori I (cesto) orgii, kako slag :)
Bukvalno, simpozium (ili symposion) znaci "zaednicko pienje"...
Cisto, proceduralno :)

...пишуваме за денешни симпозиуми или академски состаноци или конференции, а не во античко време кога се читале сократови дијалози пред присутните кои во моментот се забавувале со јадење и пиење додека слушале, :toe:

6743.jpg imagesљњ.jpg

Последно уредено:
И ова ми е мн нетренди. Фармерки и сандали. Не.

7ca5dc046e345fbdb719fc5a1630bac3.png

За мојот денешен аутфит се погрижи Црнок...сонцето

^ купачава сама збори : "на времето кога служев војска во (некое рандом српско, хрватско село) и Југославија беше шеста во свет а четврта во Европа во (некоја рандом статистика) "

^ купачава сама збори : "на времето кога служев војска во (некое рандом српско, хрватско село) и Југославија беше шеста во свет а четврта во Европа во (некоја рандом статистика) "
Ги баталив, се префрлив на шорцеви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom