Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Поарно ич нека не го земаат Ди Марија ако сакал само едногодишен договор, што кур ќе ни е кога тој е веќе со паметот во Аргентина...:toe: Од друга страна би го задржал Демирал и би му дал уште една шанса во тимот.

Ќе закрпат сезона цела со квалитетен играч на трошок од 7м мене не ми смета плус Аргентинците се професионалци сигурно ќе изигра :)

Allegri: "Dybala believed Messi, De Ligt and Locatelli to be the next leaders"

(За срамота)

Да ви го разубавам остатокот од денот... :backa:

IMG_20220531_155717.jpg

Абе ви се чудам во групава има луѓе што уште веруваат во Алегри, не можам да поверувам:facepalm:. Исто ко за Интер да навиваш, пак ќе почне ко лани за титула да се бори и после ќе кажува тимов за пласман за ЛШ е направен не може повише. Умрен, умрен поумрен нема 20m под земја:tapp:

Го гледам Ди Марија против Италија моментално...баталете тоа што реков поназад, нека го земаат па макар и 6 месеца се задржал кај нас :D

Ди Марија бос ќе изигра боље од Бернардески. Неможе да биде фејл со тие стандарди за крило што ни ги постави Берна

Ди Мариа ќе биде еден од најдобрите играчи во лигата, да не збориме за крила. Со него е проблем колку ќе има желба, но со оглед дека му претстои СП, за кое ќе сака да биде топ подготвен, нема да биде ни тоа проблем.

Ушлето само на една година за ротација максимум. За апгрејт на Дијабола во прв тим со Киеза и Дуле ни треба еден од Мане, Сон,Гнабри, Ентони...
За средината задоволен би бил со Погба само дебилниот на клупа да го игра Закариа ДМ со Погба и Локатели од страна. Резерви можат да бидат Мандрагора, Ровела и Мекени. Едино и тој копиљот на позајмица што беше, не сум го гледал. Рабиот, Артур и Рамзи мора да ги ишутираат летово.
За одбраната еден лев бек место Сандро мора(Удоги, Грималдо, Лоди) и ако се продава Демирал ке треба стопер(Миленкович,Хименес, Кунде, Габриел) .

Бонучи :pos:Тешко на нас со него без Келини и Барѕаљи

Ништо од Удоги и Молина, нек је са среќом. Шиљо и Сандро ќе останат, Пелегрини аут. Браво!

Ништо од Удоги и Молина, нек је са среќом. Шиљо и Сандро ќе останат, Пелегрини аут. Браво!
Молина ќе го земат. Удоги договорени Де или Удинезе сака уште една сезона да остани :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom