Фудбалски/трансфер дискусии

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дневна доза просечни кладионичар. Сè има на сликава!

Доле е по износени кратки панталони со џебови од страна и јапанки, точакот со корпа напред му е потпрен пред влез у кладилница, на брзина пишува едно ливче за 30 денари, иде на зелен пазар со список од жена му, успат застанува у Стара Липа седнува со рандом старци пие жолта и зборат за дневно политички теми, пред затварање на пазарот купува по 3 патлиџани и 2 краставици, едвај си доаѓа дома, ливчето веќе одамна не му е во игра, го бутнала првата 1.40 коеф. жена му се дере по дома дека се одрал од ракија, мува не го лази, нареден викенд истото би го направил. :D
Едноставно види му го огромниот едно литарски БИК упаљач.
Тежи ко камен, го купуваш еднаш и го користиш пола година. Да потоне ко Титаник коа ќе го извадиш одма ќе запали од прва. Најдобриот и најјакиот отварач на ѕидарско пиво, ја лансираш тапата ко Аполо 13ти. Кара таван можеш да коваш со него. Нема смрт.
Омилен упаљач на сите што пушат по 40 качак цигари дневно, зависници од никотин кои немаат намера да се нервираат ако упаљачот од 10 денари им се распадне кога очајнички ќе сакаат да ја запалат цигарата следбеник на таа што ја угасил пред 4 ипол минути.
Крикет е за шминкери.

Последно уредено од модератор:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.473
Поени од реакции
114.345
More on Henrikh Mkhitaryan deal. He’s set to sign a two-year contract with Inter, he wanted Champions League football so he decided to refuse AS Roma proposal. ⚫ #Inter

Deal completed, medical tests and official statement pending. Here we go.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.872
Поени од реакции
23.387
Чек, не сум у тек, периодов слабо пратам фудбал и вести, а гледав и некои други твитови каде му се смеат на Гави што пишал Папа на некои фотки од Пике. Дали тоа Пике имал нешто со мајка му па затоа цела оваа спрдња?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.619
Поени од реакции
22.640
Чек, не сум у тек, периодов слабо пратам фудбал и вести, а гледав и некои други твитови каде му се смеат на Гави што пишал Папа на некои фотки од Пике. Дали тоа Пике имал нешто со мајка му па затоа цела оваа спрдња?
Не пишал Гави папа, туку откако излегоа информации дека Пике ја изневерувал Шакира, се појавија шпекулации дека ја изневерувал со мајка му на Гави :D :D :D :D
Ама сега читам на твитер, наводно од пародија акаунт излегло тоа и после се проширило. Значи, сепак не му ја ебал мајката :D :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.620
Поени од реакции
66.461
Kолку играчи се повредија на утакмициве... Мбапе, Варан, Лукаку..

Kajgana Shop

На врв Bottom