Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
ne si ti svesen sto ve ceka... levica/desnica na kraj isti kurac ke bide, kako kurtonite i blm i vas ve ceka isto so toa sto vie nisto ne pridonesuvate za svetot i coveshtvoto. vas prvi ke ve pravat sapun.

Fino ti e tuka se objasneto sto se slucuva, do kade sme i kaj ste vie vo prikaznata a na 5.58 ke slusnes i sto e planot za vas. Ova vi e od levicata... A od desnicata veke si znaete.
Ова ми личи како политичка Баба Ванѓа. Да не очекуваше човекон овој пропаст во 2012 да биде случајно?
Автоматски споено мислење:

Главната причина зошто ваквите луѓе грешат е дека прогресивното, либерално општество го гледаат како пропаднато општество иако такво општество донесува најголем успех кон државата.
Вашите алт-рајтерски погледи кон светот денес се во тотална противречност со реалната ситуација: дека сите либерални земји стојат на врвот на светот во секој поглед спрема конзервативните земји. Просто не постои никаква објективна статистика што вели дека либерланите политики и наштетиле на некоја држава. Ама вие се уште сте убедени дека Русија е светска сила.
Тоа значи и дека некојси руски заговор што планира да уништи туѓа земја при што ќе ја направи полиберална е судбен никогаш да не успее и всушност да го постигне спротивното. Русија денес најверојатно го сфатила тоа, и затоа се залага за некој како Трамп да биде на власт.

Последно уредено:
Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Па кој се тие да му го одземат правото на приватност на детето тогаш?

Се додека е објективно штетно за детето, може да се ургира мислам. Сексуалностите и родовите идентитети од кои се плашите вие не се.
Како бре кој се,па негови родители се.Го растеле се грижеле за него.Кој се па тие транскурсетресе мажи облечени како жени да им држат предавања на децата тоест да им ги перат мозоците?Како наеднаш нешто ненормално покушавате да го преставите како нормално? Не станува веќе збор за педери и лезбејки,туку станува збор за разноразни тешки лудаци.Пример психопат сакал секс со лешеви,ај сеа да се прајме дека е сето тоа нормално???:cautious:Остајте го народот на мира доста си има свои проблеми уште вие фалевте.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Како бре кој се,па негови родители се.Го растеле се грижеле за него.Кој се па тие транскурсетресе,мажи облечени како жени да им држат предавања на децата тоест да им ги перат мозоците?Како наеднаш нешто ненормално покушавате да го преставите како нормално?Значи веќе не станува збор за педери и лезбејки,туку станува збор за разноразни тешки лудаци.Пример психопат сакал секс со лешеви,ај сеа да се прајме дека е сето тоа нормално???:cautious:Остајте го народот на мира доста си има свои проблеми уште вие фалевте.
Не им ги перат мозоците. Ги учат да ги почитуваат луѓето со различни идентитети од нив, исто како што се учи да ги почитуваме луѓето од различни раси и етничка припадност. Никое школо не ги учи за секс со лешеви.

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Ова ми личи како политичка Баба Ванѓа. Да не очекуваше човекон овој пропаст во 2012 да биде случајно?

Главната причина зошто ваквите луѓе грешат е дека прогресивното, либерално општество го гледаат како пропаднато општество иако такво општество донесува најголем успех кон државата.
Вашите алт-рајтерски погледи кон светот денес се во тотална противречност со реалната ситуација: дека сите либерални земји стојат на врвот на светот во секој поглед спрема конзервативните земји. Просто не постои никаква објективна статистика што вели дека либерланите политики и наштетиле на некоја држава. Ама вие се уште сте убедени дека Русија е светска сила.
Тоа значи и дека некојси руски заговор што планира да уништи туѓа земја при што ќе ја направи полиберална е судбен никогаш да не успее и всушност да го постигне спротивното. Русија денес најверојатно го сфатила тоа, и затоа се залага за некој како Трамп да биде на власт.
Да беше Трамп на власт немаше ни да има војна во Украина.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Родителите не се владар над нивните деца. Не можат да прават што сакаат со него. Детето си има свои заслужени права надвор од авторитетот на семејството.

Да беше Трамп на власт немаше ни да има војна во Украина.
Аха.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.885
Поени од реакции
25.366

ti si dead man walking samo glup si da go sfatis toa on sto go kazuva u 1984ta i da go uvides deka istot se slucuva i slucuvase na barem 20 mesta u svetot... ali nema veze, seedno. poleka cekor po cekor stigame, seedno na kraj dali ke preovladuva krajna levica ili desnica... edna rabota sto ja imaat zaednicko e deka takvite ko tebe ke bidat ocisteni prvi. vie ste ednostavno totalno nepotrebni na svetot. nisto ne pridonesuvate. poveke kjar ima od edna obica koza bar nosi mleko i moze da se izede.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
ti si dead man walking samo glup si da go sfatis toa on sto go kazuva u 1984ta i da go uvides deka istot se slucuva i slucuvase na barem 20 mesta u svetot... ali nema veze, seedno. poleka cekor po cekor stigame, seedno na kraj dali ke preovladuva krajna levica ili desnica... edna rabota sto ja imaat zaednicko e deka takvite ko tebe ke bidat ocisteni prvi. vie ste ednostavno totalno nepotrebni na svetot. nisto ne pridonesuvate. poveke kjar ima od edna obica koza bar nosi mleko i moze da se izede.
Дали тие 20 места на кои се случува се по некоја коинциденција оние држави со највисок квалитет на живот и најзадоволно население?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.885
Поени од реакции
25.366
Дали тие 20 места на кои се случува се по некоја коинциденција оние држави со највисок квалитет на живот и најзадоволно население?
od balkan do avstralija, od holadnija do amerika, od filipini do juzna afrika...

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
od balkan do avstralija, od holadnija do amerika, od filipini do juzna afrika...
Океј, значи оваа руска операција комплетно пропаднала зашто сите оние земји имаат драстично различни нивоа на развој и државна сигурност. Не мора да се секираш веќе, ете :kuracc:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.885
Поени од реакции
25.366
Океј, значи оваа руска операција комплетно пропаднала зашто сите оние земји имаат драстично различни нивоа на развој и државна сигурност. Не мора да се секираш веќе, ете :kuracc:
jas ne se sekiram voopsto, ti misli mu ja. nema nikakva vrska ni razvoj ni drzavna sigurnost nego drzavno ureduvanje i kompetabilnost...

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
jas ne se sekiram voopsto, ti misli mu ja. nema nikakva vrska ni razvoj ni drzavna sigurnost nego drzavno ureduvanje i kompetabilnost...
Ја има сета таа врска. Ако државното уредување немало никаков импакт врз државната сигурност, квалитетот на живот, итн. тогаш што постигнале со операцијата?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.885
Поени од реакции
25.366
Ја има сета таа врска. Ако државното уредување немало никаков импакт врз државната сигурност, квалитетот на живот, итн. тогаш што постигнале со операцијата?
eve poleka gledame... cekor po cekor. uste malku ke nema potreba od useful idiots ko tebe. posle sledi cistka.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.974
Поени од реакции
41.346

Актерот Лео Попович :pos:

Дај бе нека ги укине некој овие Бекстејџ, само уништување на мозочни клетки и канцер можеш да добиеш гледајќи ги.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043

Актерот Лео Попович :pos:

Дај бе нека ги укине некој овие Бекстејџ, само уништување на мозочни клетки и канцер можеш да добиеш гледајќи ги.
Ова е многу моќно видео. Фала што го сподели.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.974
Поени од реакции
41.346
Ова е многу моќно видео. Фала што го сподели.
Се надевам наредно ќе споделам и некое видео од Бубамара каде што постхумно ќе и доделат награда за куроф ми ленче борба, и ќе кажуваат колку била добра и мирна, но општестово направило да си го одземе животот.

Kajgana Shop

На врв Bottom