Fortunately, the first YouGov poll of 2022 also asked a series of questions about emigration. The first question was: “Have you ever thought about leaving the US and moving permanently to a foreign country?” Thirty-eight percent of respondents said they had considered leaving.Толку е моќна Русија шо младиве сакат да се иселат од неа.
Знаеш колкава е Русија? На ова клипчето гледам неколку ликови. Секаде има глупаци, ништо ново.Толку е моќна Русија шо младиве сакат да се иселат од неа.
На кој Путин сеа полека малце, на двојникот бр.5 според истиов овој извор?
На Путин другарчето
Fortunately, the first YouGov poll of 2022 also asked a series of questions about emigration. The first question was: “Have you ever thought about leaving the US and moving permanently to a foreign country?” Thirty-eight percent of respondents said they had considered leaving.
Со бројки - 38%.
Полека бе дечки, толку Македонија не ја бранете.Знаеш колкава е Русија? На ова клипчето гледам неколку ликови. Секаде има глупаци, ништо ново.
За 6 секунди..че го љети на Пољска.Сила!На кој Путин сеа полека малце, на двојникот бр.5 според истиов овој извор?
Не бе се е ок. Ама ете, би можел ти да им помогнеш на овое двете да се иселат кога толку сакаат. А би можел едната и да ја земеш и за жена, така трајно ќе остане надвор од Русија.Полека бе дечки, толку Македонија не ја бранете.
Одма би ве емигрирал таму шом волку ја сакате, а не да го барате спасот во западот и еврата.
Ќе се иселат нормално, сигурно нема да живеат во диктаторска држава со еден куп санкции и заглавени во 18-ти век. Гледај ги малку работите од граѓанска преспектива кој сакаат да живеат нормален живот, а не само у руските олигарски и диктаторчиња ти е умот... за тие е лесна.Не бе се е ок. Ама ете, би можел ти да им помогнеш на овое двете да се иселат кога толку сакаат. А би можел едната и да ја земеш и за жена, така трајно ќе остане надвор од Русија.
А згора на се ќе бидете и дуо фантастико. Двата со мозок леблебија.
Ne veruvam zivotot vo Rusija da e neso polos nego kaj nas.Ќе се иселат нормално, сигурно нема да живеат во диктаторска држава со еден куп санкции и заглавени во 18-ти век. Гледај ги малку работите од граѓанска преспектива кој сакаат да живеат нормален живот, а не само у руските олигарски и диктаторчиња ти е умот... за тие е лесна.
Тебе да те оставиме сега у ваква ситуација у Русија да живееш нема да издржиш ни 24 часа, а камоли да градиш иднина таму.
Толку сте напалени во тоа Русија шо умо ви се помати, марш таму тогаш и живеј со 15.000 рубљи плата.
E pa za da mladite ne sakaat da se isseluvast treba nov balans na silite vo svetot, malce poramnopravna raspredelba na bogatsva i mokj.Толку е моќна Русија шо младиве сакат да се иселат од неа.
Pa ke odat na baci raka za poeftin gas, nafta, retki metali, pshenica... Odat na baci raka vo Washington za shto? A ha, za techen gas ili taka neshto.Дечко САД да не е во НАТО и да не е безбедносен партнер на Европа, пола европски земји ќе одат на баци-рака во Кремлин.
Како ова има врска со Пресвртницата во Украина? Евентуално ако Украина веќе почна да ја рачунаш во Руската Федерација.Толку е моќна Русија шо младиве сакат да се иселат од неа.
Прегоре ќелијата на ова, дајте друго дете.За 6 секунди..че го љети на Пољска.Сила!
Што бе цркна па ќе го криете а? Да ви држи морал ? Украина требаше за три дена,зарибавте..ама Полска за 6 секунди,блицкрик
Остај сеа ти Македонија или другите кај би сакале. Ти сакаше да покажеш демек само од Русија сакале да се иселат, јас ти вратив дека и од САД сакаат да се иселат. Само што процентот е многу поголем во сад. Е сеа што сам се упеца у глупава хипотеза е резултат на навијање наместо објективно гледање.Полека бе дечки, толку Македонија не ја бранете.
Одма би ве емигрирал таму шом волку ја сакате, а не да го барате спасот во западот и еврата.