Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    759
Вие алт-рајтерите сте тие што го ширите тој лажен наратив за единство, т.е. дека НАТО е раководено од САД.

Не е раководено од САД, јавна тајна е дека Славјанка е главна во НАТО.

Не сте вие навијачи, ултраси сте, скарани со реалноста а објективност у глаа да ве удри ќе мислите промаја ве фатило.

Иначе, кога немало смартфони автоматски немало паѓање на морал, јер неможело да се објави преку селфи :tapp: . Да речам дека си бот ќе биде комплимент.
пак се правиш на будала, изгледа хоби ти е :icon_lol:

Или едноставно без толку филозофирање, си знаат што праат руските генерали, им дадоа гол со пета кај Киев и продужија да ја пунат мрежата на исток и југ. Се по план и програм.

П.с. ја немам видено селфи видео од сите руски генерали, команданти и раководството на чело со Путин каде викаат дека првичниот план не им успеал. Значи по твоја логика, не се прифаќа таа теза :cool:.

Уште ли пучење ти треба? :pos:
[/QUOTE]
По ботско од твоиве мислења нема бе златен, нема руска пропаганда толку нереална што ти нема да ја лапнеш како поп сарма :icon_lol:
Иначе ептен јак беше голот со пета кај киев :icon_lol: како викавте тактичко прегрупирање? :icon_lol:

Rekov, od vas dvajca ne ocekuvam normalen odgovor. Bez ljutis...
PS. Se nadevam deka si na platen spisok na partija/NVO/slicno sranje... I deka ova sto lupas po forumov ne ti e stvarno tvoe mislenje
не бе какво лутење јас знам дека е форум ова таман работа лично да се сфаќаат работите, мада што некои луѓе живеат овде :)
иначе ме плаќаат од 3 нво и 2 амбасади, за без пари кој може да не верува во неописливата сила и праведност на Руската држава.
пример мастерпис секогаш кога ќе се изнервира 5$ дирек на пејпел ми легнуваат :icon_lol:

не бе какво лутење јас знам дека е форум ова таман работа лично да се сфаќаат работите, мада што некои луѓе живеат овде :)
иначе ме плаќаат од 3 нво и 2 амбасади, за без пари кој може да не верува во неописливата сила и праведност на Руската држава.
пример мастерпис секогаш кога ќе се изнервира 5$ дирек на пејпел ми легнуваат :icon_lol:
Lazes ne si na spisok vo ambasada. Utnati ko tebe ne plakjame.

пак се правиш на будала, изгледа хоби ти е
По ботско од твоиве мислења нема бе златен, нема руска пропаганда толку нереална што ти нема да ја лапнеш како поп сарма :icon_lol:
Иначе ептен јак беше голот со пета кај киев :icon_lol: како викавте тактичко прегрупирање? :icon_lol:
Ајде ајде си го лапаш бабушот на секој пост, си примаш редовна терапија пучење тука од сите. Ништо страшно, ни прв ни последен си што испаѓал дежурен кловн и будала. Хоби ми е праење будали од пациенти ко тебе, ама ти си посебен случај, сам си ја вршиш работата :D .

Духот од Киев ја лапаше пропагандата, не се резили да збориш за други. Бар за тие работи раат ве оставаме од жал и разбирање како кон гревчиња.
Автоматски споено мислење:

Салдото у минус на кутриот :pos:

Ајде ајде си го лапаш бабушот на секој пост, си примаш редовна терапија пучење тука од сите. Ништо страшно, ни прв ни последен си што испаѓал дежурен кловн и будала. Хоби ми е праење будали од пациенти ко тебе, ама ти си посебен случај, сам си ја вршиш работата :D .

Духот од Киев ја лапаше пропагандата, не се резили да збориш за други. Бар за тие работи раат ве оставаме од жал и разбирање како кон гревчиња.
Автоматски споено мислење:

Салдото у минус на кутриот :pos:
Што е сеа со духов од киев ти снема муабети?

Што е сеа со духов од киев ти снема муабети?
Баш има безброј. Змијски остров првиот пат кога им додели постхумно ордени, а они живи здрави чорбичка сркаат у руско заробеништво :lolzz: .

И сите други такви што си ги лапате мазничко.

Баш има безброј. Змијски остров првиот пат кога им додели постхумно ордени, а они живи здрави чорбичка сркаат у руско заробеништво :lolzz: .

И сите други такви што си ги лапате мазничко.
Јас не думам ништо од ова да споделив, да не не мешаш ботко? :icon_lol:

Jas pak da si prasam za Erdo? Dobriot e, losiot, se znae li sto :cautious:.
Тоа се менува на дневно ниво по неколку пати. На пример, кога ќе прати дронови во Украина е демократ а Турција лулка на демократијата, ама кога нема да ги прими Шведска и Финска во НАТО, тогаш станува диктатор.

Тоа се менува на дневно ниво по неколку пати. На пример, кога ќе прати дронови во Украина е демократ а Турција лулка на демократијата, ама кога нема да ги прими Шведска и Финска во НАТО, тогаш станува диктатор.
Cudno i interesno kako se menva stavot na ljugeto za kratko vreme. Cinis kako vcera da bese kako se krsteja da padni, pa rejtinzi mereja, pa pucevi kurci palci, a sega se krstat da im stavi veto na Svedska i Finska. Hmmm :cautious:
Toa ti se vika nestabilna nadvoresna politika na odredeni clenovi. Samo Teneketo e stabilen ko americka nadvoresna politika. Sekade samo kursoj na domasni valuti sledi. Ako pagja, necini gotovi se( Turcija), ako se kreva ne cini gotovi se( Rusija). Daj neka kakov e momentalniot kurs na Grivnata pa da znaeme do kaj se i tie :свиркам:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom