Shakespear
Need moar drugs
- Член од
- 25 јули 2015
- Мислења
- 2.418
- Поени од реакции
- 2.043
Баш спротивно. Овие храбри Руси кои стојат против фашизмот на Путин се херои.ne e covek peder e... plus predavnik
Путин и бандата се тие кои ја предадоа Русија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш спротивно. Овие храбри Руси кои стојат против фашизмот на Путин се херои.ne e covek peder e... plus predavnik
Баш спротивно. Овие храбри Руси кои стојат против фашизмот на Путин се херои.
Путин и бандата се тие кои ја предадоа Русија.
Зголемување на територија е битно само за олигарсите. Обичниот Русин не добива никаков бенефит од тоа. Обичниот Русин исто така сака западни продукти. Не сакаат независност од нив.na kogo ja predadoa?
zgolemuvanje na teritorija, pogolema nezavisnost od zapadni produkti, ucvikani pederi i libtardi, pojaka rublja i eu sto doprva ke kolinici za gas zimava... dobro i ide na bandava na putin
Зголемување на територија е битно само за олигарсите. Обичниот Русин не добива никаков бенефит од тоа. Обичниот Русин исто така сака западни продукти. Не сакаат независност од нив.

па тоа велам бе друже не е русија тоталитарен режим како европскиве земји па така да земеш да отепаш човек, се знае таму невин си додека не се докаже спротивното. Еве гледаш на видеово зема човекот поштено почна да пука по џандарите што го апсеа и фатија тоа нацистите го отепаа, ццц е таа е таа еу демократијавака?
Не бе, Руска пропаганда е. Овој Борис е Русин по потекло.![]()
Џонсон: Напредокот на Русија во Донбас е очигледен
Британскиот премиер Борис Џонсон изјави денес дека рускиот сили во источниот украински регион Донбас напредуваат „споро, но очигледно“.www.mkd.mk
Ја сеуште не верувам. Не може тоа така одеднаш. Гарант е некоја руска пропагнада.
Али ако е ова вистина (а нема причина А1 да објавува невистини, бидејќи зимаат од Ројтерс), тогаш руската армија е историско чудо, за два-три дена од тотален пораз, во тотална победа.
Сите примери на ваков пресврт во историјата, обично бараат не неколку месеци, туку неколку години.
На Хитлер истата ја разбираш ли?Која е поентата на борбата против руската култура и народ?
не ја разбирам
Не бе, Руска пропаганда е. Овој Борис е Русин по потекло.

вработениот во енергетика што 24/7 е на форум