Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Не дека не беше убав голот на Дел Пиеро, ама добив впечаток дека Дони малку го подзгреше живиот ѕид. Па Дел Пиеро шутираше право покрај живиот ѕид, да беше над живиот ѕид тогаш ќе беше вистинска мајсторија. Сепак добро изгледаше голот и јас повеќе би му честитал на Недвед шо го изнуди фалот. Не можам да најдам клипче, ама мислам дека немаше апсолутно контакт при фалот.

Според мене нерешено ќе беше пореален исход на мечот.

Па досега само Јубе го пуштија Втора Лига заради местење натпревари...што мислам дека е крајно засрамувачки :kesa:

А за Интер верувам дека такви работи не би правел, а и да ги праел сигурен сум дека веќе ке одеше таму каде што отидовте вие... (што значи немет никаков доказ за да одат таму) :baeh:

Морам да кажам прекрасен гол на Дел Пјеро :wink:

Pa i za Juventus nemase dokazi vo momentot koga mestese, dokazite izleguvaat posle toa. Taka da ne se raduvaj premnogu :tapp:

Не дека не беше убав голот на Дел Пиеро, ама добив впечаток дека Дони малку го подзгреше живиот ѕид. Па Дел Пиеро шутираше право покрај живиот ѕид, да беше над живиот ѕид тогаш ќе беше вистинска мајсторија. Сепак добро изгледаше голот и јас повеќе би му честитал на Недвед шо го изнуди фалот. Не можам да најдам клипче, ама мислам дека немаше апсолутно контакт при фалот.

Според мене нерешено ќе беше пореален исход на мечот.

Синдикат..И баба ми да беше машка немаше да се сретни со дедо..Како го напрај ова и ти, да го ставеше ѕидот повака, да мрднеше потака, па Недвед да не „изнудел“ фаул, и на крај ако беше дупната топката тогаш што правевме?Голот на Пинтуричио беше РЕМЕК ДЕЛО, односно вистинска мајсторија..Ова е голем чекор кон второто место, односно кон засцврсување на третото и обид да се направи чекор понапред па да атакуваме на второ место..Инаку наредно коло Рома ja пречекува Фиорентина а понаредно му гостува на Интер, доколку Јуве и гостува на Реџина па го пречекува Торино..Очекувам до крај неизвесна сезона..

Оцените не трач.ком се интересни (барем за Тоти) 4ка:kesa:

.Очекувам до крај неизвесна сезона..

И јас брат очекувам неизвесна борба до крајот на првенството...
За второ место... :pos2::pos2::pos2:
Ајде нека ви е честита победава (заврши баш како шо сакав јас) :smir:

4e4e, мал си за да памтиш, во 2002година имаше уште пет кола до крај на првенството, Интер имаше осум бода предност пред Јуве, а на крајот Јуве беше шампион..

Pa i za Juventus nemase dokazi vo momentot koga mestese, dokazite izleguvaat posle toa. Taka da ne se raduvaj premnogu :tapp:

Ко ќе излезат докази или ко ќе го префрлет Интер во ВТОРА ЛИГА тогаш зборвите... А не сега...:tapp:

4e4e, мал си за да памтиш, во 2002година имаше уште пет кола до крај на првенството, Интер имаше осум бода предност пред Јуве, а на крајот Јуве беше шампион..
Хммммм... Знам, знам како беше тоа...
Изгубивме последно коло против Лацио... И тогаш ја загубивме титулата... Памтам, памтам... Не се секирај...
Добро, вие да бевте во таква позиција, значит вие да бевте на нашето место во 2002 против Лацио, ќе си ја наместевте и ќе бевте шампиони :kesa:...

Е па затоа сеа помалку трач муабети.. И тој ќе си се радува зошто да не.. гледај ја сегашноста, зошто не можеш да предвидиш што ќе се случи во иднина. Сега е Интер оној кој доминира во Италија и нормално дека фановите на Интер се тие кои се радуваат.
И се сложувам со Кико.. Има уште многу до крај, сезоната не е завршена и се можи да се случи..
А како е сега табелата? Колку бега Интер на Јуве и Рома?

Нека се загрижат малце Рома губат од тим што доаѓа од серија б а треба да се фаворити во италијанско првенство а тек да не зборам за догодина кога Јуве ке има многу засилувања и секако подобар тим:smir:

Шо бе Кико!?
Се зачуте нешо...
Мислиш јас не памтам во 2002 шо се случуваше... Мислиш несакав да искршам се?
Ама ајде... Аку имам 15 години... Јас навивам за Интер уште од 8 години,,, Можит не се разбирав многу од фудбал ко имав 8 години... Ама памтам јас... Не мораш нишо да ми објасвиш...
И многу се "фаќате" за тоа колку години имам...
А не знајте шо да ми реплицирате и одма мал си...
Да вистина имат уште многу до крајот... Ама не е ова 2001/02... Го решивте првенството... А со тоа Интер прави хет-трик... (се знае на шо мислам) ;)

4е4е, навивај си ти од кога сакаш, сепак твоја работа е..Сакам само да ти кажам дека не се недостижни тие 12 бода, тоа сакав само да го напоменам, а друго е дали се можи, дали има услови и дали е во форма..Интер е сега прв, има најизгледни шанси да го освои скудетото,иако е 99,9% дека ќе го освои првенството, сепак оној 0,1 процент е реален..Таква е положбата на Интер..А до крајот на првенството нема уште пет кола, до крајот има уште 15кола..Секој тим располага со максимум 45 бода..Постојат и периоди на криза на клубот..Можи да фати криза во Рома, Интер , Јувентус..Пример 3 утакмици Интер да ремизира а Рома(или Јуве) да тепа 3 со ред и ете минус шест бода, имаат меѓусебна и тоа е..Реков дека има шанса, 0,1% ама сепак е шанса

Изгубивме последно коло против Лацио... И тогаш ја загубивме титулата... Памтам, памтам... Не се секирај...
Добро, вие да бевте во таква позиција, значит вие да бевте на нашето место во 2002 против Лацио, ќе си ја наместевте и ќе бевте шампиони :kesa:...

Јуве беше казнет за претпоследните две сезони..Тие титули му се одземени, а како што знам титулата од 2002 се уште е во витрините на Јуве така да немој да се ваѓаш само со тоа местење, и кривицата на Интер што не можеше од 87 да земи титула да не ја бараш во друг клуб,туку во самиот Интер, или некој друг да ти е виновен за тоа дека не зел титула..Реалност, батка..

Ко ќе излезат докази или ко ќе го префрлет Интер во ВТОРА ЛИГА тогаш зборвите... А не сега...:tapp:

Поборски играше опроштајна утакмица за Лацио му истекуваше договорот,цела сезона не даде ниеден гол со Интер 2 и ги закопа.А не им значеше на Лацио ништо утакмицата ко што памтам,ама убеден бев дека ќе тепаат.Се кладев и со еден школски тој изгорен за Интер и ми се смееше:има да поминеме само низ Олимпико...и поминаа :pos::pos:

ке ги потсетам само едно на интеровите навивачи! Најтрофеен клуб во Италија е ЈУВЕНТУС!!:vozbud: А не вие по службен пат ги земате титулите хаха...неможете да освоите така ништо.. и оваа сезона ја зедовте оти немавте конкуренција јуве во 2 лига,рома не ги бидува за ништо,милан пола тим повреден,пола тим пензионери не им се трча! ПОзз!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom