Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kade kje odi gospodinot Kielini?Чао Џорџо![]()
Kade kje odi gospodinot Kielini?
Sedi i sledi si ja samo temava, slednata godina kje ima, se nadevam kje ima stabilizacija, kje bide interesno.намерно не го гледав мечот само поради Киелини па и Дибала. Немам солзи за Киелини, Дибала ептен ми е криво што нљ ваков начин заврши приказната….
Додуша пополека мислам дека време е и јас да се поклонам и одјавам од форумов. Се помалце и помалце време а обврски еден куп едноставно не се стига..
Сигурен сум дека ќе е друго другата година ако не дај др детеSedi i sledi si ja samo temava, slednata godina kje ima, se nadevam kje ima stabilizacija, kje bide interesno.
Деви не заебавај кај ќе бегаш...една недела те немаше на форумов (темава) и почнаа да ми фалат твоите твитови од сомнителни новинари
Се е џабе со емоцииве ако потпише за шинтерашиве. Прав Јувенташ никогаш не го направил тоа, останува да видиме дали солзите биле крокодилски или искрени.
Ја би потпишал за интер за инет после ова. Го потпишуваат овој хендикепот Кин за 38 милиона+нз колку зима плата, а немаат пари за дибала за плата? И 10 утакмици да изигра има поише имапкт од овој.Се е џабе со емоцииве ако потпише за шинтерашиве. Прав Јувенташ никогаш не го направил тоа, останува да видиме дали солзите биле крокодилски или искрени.
Ако е проблем платата зошто шпекулации дека таму ќе зема помала плата?Ја би потпишал за интер за инет после ова. Го потпишуваат овој хендикепот Кин за 38 милиона+нз колку зима плата, а немаат пари за дибала за плата? И 10 утакмици да изигра има поише имапкт од овој.
Abe i na upola da potpise, ne go menuva faktot deka klubot izigra najpickarski so mozhe so nego. Aj toa manje bitno, veruvam i on da imase sansa kje ne poebese.Ако е проблем платата зошто шпекулации дека таму ќе зема помала плата?