Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ова денеска беше шлаг на тортата на цела сезона, убедливо најлошиот меч. Ваква инфериорност не памтам да имал Јуве последниве 10тина години против ебан Лацио.

И уште на Сандро нова позиција му најде кретенон, везен играч:shook:

намерно не го гледав мечот само поради Киелини па и Дибала. Немам солзи за Киелини, Дибала ептен ми е криво што нљ ваков начин заврши приказната….

Додуша пополека мислам дека време е и јас да се поклонам и одјавам од форумов. Се помалце и помалце време а обврски еден куп едноставно не се стига..

намерно не го гледав мечот само поради Киелини па и Дибала. Немам солзи за Киелини, Дибала ептен ми е криво што нљ ваков начин заврши приказната….

Додуша пополека мислам дека време е и јас да се поклонам и одјавам од форумов. Се помалце и помалце време а обврски еден куп едноставно не се стига..
Sedi i sledi si ja samo temava, slednata godina kje ima, se nadevam kje ima stabilizacija, kje bide interesno.

Sedi i sledi si ja samo temava, slednata godina kje ima, se nadevam kje ima stabilizacija, kje bide interesno.
Сигурен сум дека ќе е друго другата година ако не дај др дете :D

Мн мн сум во минус дури со слободно време искрено а обврските си растат и растат:place:

Не сме деца поќе упм…. А шубо беше на 20тина години:unsure:

Деви не заебавај кај ќе бегаш...една недела те немаше на форумов (темава) и почнаа да ми фалат твоите твитови од сомнителни новинари

Деви не заебавај кај ќе бегаш...една недела те немаше на форумов (темава) и почнаа да ми фалат твоите твитови од сомнителни новинари

Дај јажето.

ИДИОТИ !! Играчот на Недвед со 25 хола по сезона, мрш.
Автоматски споено мислење:

Поради ова не гледав искрено …. Срцето ми се пара

Немам сила поќе идиотските одлуки да му ги следам, едноставно. Ќе го носеле Погба кој има поќе меча од Дибала пропуштено и ќе му ја давале 10ката човече.

Абе Трапатони и Липи заедно да ги донесат џабе е, слепец гледа дека треба CB, LB, RB и 2 CM. Дека се отпоќе паметни сега ќе треба и замена за Дибала…
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Се е џабе со емоцииве ако потпише за шинтерашиве. Прав Јувенташ никогаш не го направил тоа, останува да видиме дали солзите биле крокодилски или искрени.

Се е џабе со емоцииве ако потпише за шинтерашиве. Прав Јувенташ никогаш не го направил тоа, останува да видиме дали солзите биле крокодилски или искрени.
Ја би потпишал за интер за инет после ова. Го потпишуваат овој хендикепот Кин за 38 милиона+нз колку зима плата, а немаат пари за дибала за плата? И 10 утакмици да изигра има поише имапкт од овој.

Ја би потпишал за интер за инет после ова. Го потпишуваат овој хендикепот Кин за 38 милиона+нз колку зима плата, а немаат пари за дибала за плата? И 10 утакмици да изигра има поише имапкт од овој.
Ако е проблем платата зошто шпекулации дека таму ќе зема помала плата?

Тажен ден у курац, Киелини заминува од клубов :(
Фала мајсторее за Се! Вистинска легенда на клубов..Прав капитен и срцето на оваа генерација.

Сеа го глеам видеово Дибала кај што плаче.. неам коментар.. форца Дибала фала за сите мајстории и среќно во кој и да одиш клуб. Нешто труло се дешава со управава го носат клубов у лош правец со некои лоши потези веќе со години.. Ова со Дибала не им требаше, вака пичкарски да го одиграат човекот као он да е нај крив за моменталнава ситуација во клубов.. срамота.

P.s Деви седи мирен добар си тука, цело лето кого ќе читаме за трансферите и преговорите на Ди Мариа, Погба, Палмиери и остала багра што ни ја спремаат Ањели и Компанија.

.
Ако е проблем платата зошто шпекулации дека таму ќе зема помала плата?
Abe i na upola da potpise, ne go menuva faktot deka klubot izigra najpickarski so mozhe so nego. Aj toa manje bitno, veruvam i on da imase sansa kje ne poebese.
Me nervira faktot so nosat gjubre daleku od talentot na dibala. Timot moese da se gradi vrz nego, mlad, talentiran igrac, ako ne ja zaserea so ronaldo. I sega u najlosa tocka u kariera e bojle od crncugite so gi planiraat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom