Trinx користи други фирми на менувачи,запчаници,шалтери,виљушка итн.Ovoj ili nema shimano menuvavci, kocnici ili ne e naglaseno?
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Trinx користи други фирми на менувачи,запчаници,шалтери,виљушка итн.Ovoj ili nema shimano menuvavci, kocnici ili ne e naglaseno?
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
За тие пари вреди, само вилушката што е челична не ми се бендисува.Мислење или искуство некој да сподели за: https://hamachi.mk/TRINX-TEMPO-1-1-700C-X-540-p246498693
Малку е потешка од алуминиумската но затоа е поудобна за возење бидејки подобро ги упива нерамнините поради еластичноста на челикот во однос на алуминиумот.За тие пари вреди, само вилушката што е челична не ми се бендисува.
Види спроти цикло ас на калдрмата, позади изворче, има еден стар сервисер можеби ќе ти најде мутерДечки каде да најдам мутер за штраф. m10 навој, со големина 14мм. Знам дека обично не се со тие големини но ми треба за педалото од велосипед. Ми падна во возење и го снема мутерот.
Поминав секоја железарија во Ѓорче и Влае барем што ја знам, и продавницата за сервис на велосипеди во Влае кај кружниот. Никаде немаше
Слика за пример
Прашав и таму. НиштоВиди спроти цикло ас на калдрмата, позади изворче, има еден стар сервисер можеби ќе ти најде мутер
Има во Софија неколку.Што точно бараш?Познати продавници Бугарија за велосипеди во близина на Софија?
Mtb hardtail би сакал да е некој познат бренд spec/cube/scott итн. Натаму ќе видам цена/буџет. Желба е да има буџет воздушна вила, би сакал да е барем напред тру акс и +50 заби касета. ФалаИма во Софија неколку.Што точно бараш?
Ај провери тука,овие имаат 11 продавници на различни локации во Софија и уште 7 во останатите градови во Бугарија:Mtb hardtail би сакал да е некој познат бренд spec/cube/scott итн. Натаму ќе видам цена/буџет. Желба е да има буџет воздушна вила, би сакал да е барем напред тру акс и +50 заби касета. Фала
Пали-вози, не му ја мисли ичМислење за Trek Marlin 5 2022?
Прегледај го приврзокот 333413
Trek Marlin 5 2022
33200 ден. ||| Specifications *spec applies to all sizes unless otherwise noted Frameset Frame Alpha Silver Aluminium, internal routing, chainstay disc-brake mount, rack and kickstand mount, 135x5 mm QR *Fork Size: XXS SR Suntour XCM 30, coil spring, lockout...www.bikestop.com.mk