Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.006
- Поени од реакции
- 83.389
Ја неам смартфон и ваљда затоа лупам толку глупости.Чим е од смартфон сигурно е точно
Ја неам смартфон и ваљда затоа лупам толку глупости.Чим е од смартфон сигурно е точно
Точна е,за маса во лојзе на АјватовциЧим е од смартфон сигурно е точно
На Сузе малиот ќе ни направи на компјутер нешто фесбук,Русија ова/она а Баже ќе го испринта убаво и на гтц ќе го обесиме,кој како помине да го види,ќе го коментират по интернет..настрани капата и свиркај си .жглаб миљончеЧим е од смартфон сигурно е точно
Ако нешто е сулудо, тогаш е сулдо, она што е на другата страна не го прави помалку сулудо.Неговата метафизика е метафизика јасно и гласно, и не е многу страшно да се перцепира и како сулуда. Ајде сега да отидеме на другата страна каде што владее воук и кенсел култура, кај што е нормално 50 годишни мужи да користат исти вц-иња со девојчиња(рај за педофилите), кај што хомосексуалноста се форсира малтене на сила, кај што биологијата е укината, а науката е сведена на догма. Дугин за креаторите на тој мајндсет е „развигорче“.
Како што кажав Дугин има улога само да ја раскаже приказната како посматрач, а не и учесник.
Херсон, Мариупол, Изјум...Оти Русите заземаат нешто поголемо од село ?
Не е ова само за Русија. Буквално е за све. Буквално сите точки од нивната генерална агенда ги набутале. АСНОМ не е мртов, не сме северномакедонци и сл.Точна е,за маса во лојзе на Ајватовци
На Сузе малиот ќе ни направи на компјутер нешто фесбук,Русија ова/она а Баже ќе го испринта убаво и на гтц ќе го обесиме,кој како помине да го види,ќе го коментират по интернет..настрани капата и свиркај си .жглаб миљонче
Па тоа ми е поентата, за Дугин е јасно дека е филозоф и дека ставот му е метафизички и смешно е да се фати човек за Дугин, како креатор на политиката на Русија. А муабетот ми беше дека тие што се смеат на рациото на Дугин ги лапаат како кнедли горенаведените „рационални“ придобивки.Ако нешто е сулудо, тогаш е сулдо, она што е на другата страна не го прави помалку сулудо.
Nemoj da gi ofendash. Oni se woke i progresivni.Па тоа ми е поентата, за Дугин е јасно дека е филозоф и дека ставот му е метафизички и смешно е да се фати човек за Дугин, како креатор на политиката на Русија. А муабетот ми беше дека тие што се смеат на рациото на Дугин ги лапаат како кнедли горенаведените „рационални“ придобивки.
Oваа ако е осамена може мене да ми се јави.
Ова е у контекст на тоа што у САД има некаква генерална несташица за оние вештачки млека, за бебиња.Прегледај го приврзокот 332251
Прегледај го приврзокот 332253
The more aid to Zelensky, the greater the war
ОК, само јас не размислувам од аспект на некои таму, јас размислувам од свој аспект. Ако ја поддржувам акцијата на Русија во Украина не следи дека треба да го величам Дугин, кој за мене е лудак. Ако сум против воук и канцел (не)културата тоа повторно не значи дека треба да го сменам мислењето за Дугин. Едно лудило не се лечи со друго лудило.Па тоа ми е поентата, за Дугин е јасно дека е филозоф и дека ставот му е метафизички и смешно е да се фати човек за Дугин, како креатор на политиката на Русија. А муабетот ми беше дека тие што се смеат на рациото на Дугин ги лапаат како кнедли горенаведените „рационални“ придобивки.
Ме изненадува колку слаби политичари имаат “сериозни” земји како Шведска и Финска. Децениите на мир и благосостојба, плус паразитирање на грбот на САД сериозно им ја имаат отапено политичката острина за носење паметни стратешки одлуки.Нека не се грижат министерките за одбрана на Шведска и Финска. Има кој мисли за нивните земји. Има кој да ги исправа нивните нерационални потези. Да ги поправи, уште пред да направат глупа грешка, која ќе ги кошта многу.
Ердоган: Невозможно е да ги поддржиме Финска и Шведска во НАТО
Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган кажа дека не е возможно членката на НАТО Турција да ги поддржи плановите на Шведска и Финска да се придружат на Алијансата, додавајќи дека нордиските земји биле „дом на многу терористички организации“.www.mkd.mk
Не пишал како го замишља тој пораз.Човече која колосална глупост ја пишал и собрал 20.000 лајкови.