- Член од
- 12 март 2009
- Мислења
- 20.110
- Поени од реакции
- 16.246
во Ремедика , др.Мицковски, 2300мкд преглед и ехоНекој да препорача добар уролог?
И дали би знаете како се движат цените во приватните клиники?
во Ремедика , др.Мицковски, 2300мкд преглед и ехоНекој да препорача добар уролог?
И дали би знаете како се движат цените во приватните клиники?
Кога било 2300?во Ремедика , др.Мицковски, 2300мкд преглед и ехо
јас толку платив, а лани во јануари мислам беше 2000мкд, ова му се води како контролен прегледКога било 2300?
Јас се јавив да прашам ми кажаа дека е 4100
Све е тоа убаво, само што неможеш да закажеш, нема термини од кога почна коронатаUrolog Dr Jovan Ivcev i Dr Darko Markovski vo Gob 8-mi Septemvri se vrvni Doktori.
Termini nema NO slobodno mozes na pregled da pojdes so upat bez termin ( prioriteten upat ) od maticen i Doktorot ke te pregledaСве е тоа убаво, само што неможеш да закажеш, нема термини од кога почна короната
Дали е вистина дека и со приоритетен упат може да те вратат и они да ти закажат кога да дојдеш на преглед?Termini nema NO slobodno mozes na pregled da pojdes so upat bez termin ( prioriteten upat ) od maticen i Doktorot ke te pregleda
Dr Jovan Ivcev vo Ambulanta e sekoj Cetvrot od nedelata
Dr Darko Markovski vo Ambulanta e sekoj Ponedelnik od nedelata
така беше и пред короната... бев таму на ургентен, ама да се прегледаш на уролог беше мислена именка... тури му ПЕПЕЛ на цело наѓе државно здравство и лоповскиот Фонд..Дали е вистина дека и со приоритетен упат може да те вратат и они да ти закажат кога да дојдеш на преглед?
Да може да те вратат. Зависи од итноста, сестрата, докторот...Дали е вистина дека и со приоритетен упат може да те вратат и они да ти закажат кога да дојдеш на преглед?
Se zavisi od situacija do situacija NO ako te vratat sepak ke ti prezakazat i ke dobies termin ( podobro takov termin odkolku nemanje na nikakov termin )Дали е вистина дека и со приоритетен упат може да те вратат и они да ти закажат кога да дојдеш на преглед?
Др. Мицковски е во Систина сега... таму е преглед 3500 ама пљус за Ехо толку...Кога било 2300?
Јас се јавив да прашам ми кажаа дека е 4100
не е толку туку сега е 2500мкд, така барем усно на телефон ми кажа вработена... докторот е наш, не од Турција, а доаѓа само еднаш во неделата...но се сомневам во другите работи таму......нема никаков критериум, ако бараат 4100 ден за само еден преглед, што останува за повторен преглед, „следење на болеста“ или лечење, безобразлук на ниво!
Прегледај го приврзокот 331441
...да речеме „промотивна цена“ со пакет преглед, ова пред една година, ама тука би требало да се движи еден преглед до 1000/ 1500 денари, па кој сака уролог да биде!