Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Пак без Бенасер o_O

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
мене многу ми е криво за Кеси, стварно стана незаменлив овие две години.. Бенасер е топ и Тонали се развива убаво, ама Кеси е физички подоминантен и од двајцата.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
мене многу ми е криво за Кеси, стварно стана незаменлив овие две години.. Бенасер е топ и Тонали се развива убаво, ама Кеси е физички подоминантен и од двајцата.
Ако не земат некој цврст и стабилен везен играч многу ќе се осети во играта следната сезона.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.945
Поени од реакции
50.849
Претпоставка е изгледа дека нема да е со убаво работава, туку тепање ќе треба, затоа и Раде како поцврст и Салемалерс како не знам каков точно , пошто човекон ми е без дефиниција до ден денешен.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Мене Бенасер ми е добар и за дуел игра. Мал е, но пргав е, има мозок, добар е дефанзивно, знае кога и како да стартува.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.945
Поени од реакции
50.849
Мене Бенасер ми е добар и за дуел игра. Мал е, но пргав е, има мозок, добар е дефанзивно, знае кога и како да стартува.
Најдобар е после Кеси во дуел игра , ама висина е изгледа потребна денес, затоа е и Браим на клупа, ќе се иде на маса, не на дефиниција :D . Плус, скроз друга утакмица е кога Бенасер ќе влезе во игра, знае и да покрене и да мрдне.
Мислам дека Томори и Калулу се под опасност од суспензија ради картони, затоа и оваа најава за војна не ми е нешто по ќеф. Ми тера дека оваа утакмица или ќе ја добијат прелесно, или нема да ја добијат. Трилери не очекувам.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.060
Поени од реакции
7.018
Бенасер е полу повреден затоа не е стартер....Кеси е јак али и јас сум јак па не им барам 8 миљона по сезона....у се друго е тежок просек Кеси....у Барселона јас се кладам дека нема да биде стартер, ќе игра само кога ќе има повреди...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Бенасер е полу повреден затоа не е стартер....Кеси е јак али и јас сум јак па не им барам 8 миљона по сезона....у се друго е тежок просек Кеси....у Барселона јас се кладам дека нема да биде стартер, ќе игра само кога ќе има повреди...
Ако му се исполни желбата на Јанкофф за собирање во кафана со интерашиве, ти мора да дојдеш. Кој знае што ќе биде после некоја чашка.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Бидејќи не донесоа замена за Хакан а Диаз е апсолутно не корисен за Милан па затоа Кесие принудно сезонава игра на неприродна позиција за него и не е на неговото ниво инаку после Бронзович нема подобар среден дефанзивен во Италија од Кесие.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.060
Поени од реакции
7.018
Бидејќи не донесоа замена за Хакан а Диаз е апсолутно не корисен за Милан па затоа Кесие принудно сезонава игра на неприродна позиција за него и не е на неговото ниво инаку после Бронзович нема подобар среден дефанзивен во Италија од Кесие.
У Италија ретко која екипа има добри играчи на секоја позиција....Кеси у било кој добар тим у Енглеска или Шпанија ќе грее клупа.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
У Италија ретко која екипа има добри играчи на секоја позиција....Кеси у било кој добар тим у Енглеска или Шпанија ќе грее клупа.
Освен Родри,Фабињо,Канте,Жоржињо и Касемиро кој друг среден дефанзивен играч во Шпанија и Англија е подобар од Кесие?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Не верувам со овој почетен состав нешто да направат во прво полувреме и да дојдат до лесна победа.
Изгледа на натпревар со никакви шанси, голем притисок, нервоза.

Ќе се чека овие да се изморат и да се внесат Бенасер, Ребич, Меси и Ибра.

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.201
Поени од реакции
759
Sto mu trebase na Pioli ovoj sostav na vakov biten mec , ako slucajno ne postignuvat gol rano , tesko posle so tek na mecot

Kajgana Shop

На врв Bottom