Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@курајбер да не си му испратил меил на Масара?
Секоја недела откако е на позицијава добива еден ист мејл со два атачмента.
Една слика од Деулофеу, една од Пато Александре и два прашалника. Мило ми е што сме почнале да се разбираме.
RedBird Capital Partners, the US-based owner of a minority stake in Liverpool FC’s parent company, has approached Elliott Management, the hedge fund owner of AC Milan, with a €1bn-plus proposal to buy the Italian football giant.
So se desava so Investcorp nekoj so info?
Точно дека беше лани одличен....али отиде да игра на олимпијада после ковид сезона кај што изиграа 60 утакмици у три месеци....а Милан му дозволи...Да бидеме реални Кесие последниве 3 години е одличен ,лани Бенасер пола сезона беше повреден а Тонали изгубен и Кесие буквално сам ја држеше цела средина на Милан.Еден од подобрите везни играчи во Европа е.Цврст во дуели,блокира,пресекува,добар во воздушни дуели,дава цврстина во средниот ред,вистински професионалец,секогаш дава 100% од прва до последна минута,најголема минутажа има секоја сезона во ростерот.
Штета што не сака да продолжи.
Мое мислење е дека Санчез ќе биде флоп за Милан но ајде да видиме можеби грешам.
Без Кесие во ростерот на Милан му е потребен играч како Tchouameni,Pape Sarr или Khéphren Thuram.