Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

@курајбер да не си му испратил меил на Масара?

Секоја недела откако е на позицијава добива еден ист мејл со два атачмента.
Една слика од Деулофеу, една од Пато Александре и два прашалника. Мило ми е што сме почнале да се разбираме.

Сега е време да се преговара и да се нудат богати договори на Берарди, Скамака, Муриел, Пашалич, Малиновски . За фудбалери на Верона е доцна, тоа требаше да го мислат пред две недели. Со сите оружја да се разниша душманот и да се создаде недоверба во екипите.

тим кој се бори за титула 3 кола пред крајот , ако се плаши од факинг Верона ни заслужуват титула .Ова можнсот треба да се искористи

Секоја недела откако е на позицијава добива еден ист мејл со два атачмента.
Една слика од Деулофеу, една од Пато Александре и два прашалника. Мило ми е што сме почнале да се разбираме.

Сигурно помислиле дека си Барбара Берлускони.

Се уште не сум убеден дека Санчез ќе биде достојна замена за Кесие.

:pos:

RedBird Capital Partners, the US-based owner of a minority stake in Liverpool FC’s parent company, has approached Elliott Management, the hedge fund owner of AC Milan, with a €1bn-plus proposal to buy the Italian football giant.

So se desava so Investcorp nekoj so info?

Izgleda prodavacot e po ozbilen od kupovacot, zatoa i vaka se vlecka rabotata .
Eliot saka da go ostavi Milan vo dobri race , za nivnata rabota do sega da ne bide za cabe

RedBird Capital Partners, the US-based owner of a minority stake in Liverpool FC’s parent company, has approached Elliott Management, the hedge fund owner of AC Milan, with a €1bn-plus proposal to buy the Italian football giant.

So se desava so Investcorp nekoj so info?

На Инвесткорп им пројдоа двете недеље ексклузивитет. Сеа Елиот смее да преговара и со други стране.

Не значи дека нема да завршат пак кај Инвесткорп бидејќи они се напред од другиве заш за тија две недеље подетаљлно знаа до кј е Милан и каква состојба е.

Ама па сеа Елиот може да слуша и други предлози, и да се надева на лицитација

Ренато 6м малце се прецени, тешко дека ќе добие толку.
Ќесето само цврстина даваше на средина, друго ништо..брзина, техника никаква не знае ни топка да води. Ренато е друг тип на играч, со Сандро и Бенасер во средина ќе бидат супер.

Да бидеме реални Кесие последниве 3 години е одличен ,лани Бенасер пола сезона беше повреден а Тонали изгубен и Кесие буквално сам ја држеше цела средина на Милан.Еден од подобрите везни играчи во Европа е.Цврст во дуели,блокира,пресекува,добар во воздушни дуели,дава цврстина во средниот ред,вистински професионалец,секогаш дава 100% од прва до последна минута,најголема минутажа има секоја сезона во ростерот.
Штета што не сака да продолжи.
Мое мислење е дека Санчез ќе биде флоп за Милан но ајде да видиме можеби грешам.
Без Кесие во ростерот на Милан му е потребен играч како Tchouameni,Pape Sarr или Khéphren Thuram.

Да бидеме реални Кесие последниве 3 години е одличен ,лани Бенасер пола сезона беше повреден а Тонали изгубен и Кесие буквално сам ја држеше цела средина на Милан.Еден од подобрите везни играчи во Европа е.Цврст во дуели,блокира,пресекува,добар во воздушни дуели,дава цврстина во средниот ред,вистински професионалец,секогаш дава 100% од прва до последна минута,најголема минутажа има секоја сезона во ростерот.
Штета што не сака да продолжи.
Мое мислење е дека Санчез ќе биде флоп за Милан но ајде да видиме можеби грешам.
Без Кесие во ростерот на Милан му е потребен играч како Tchouameni,Pape Sarr или Khéphren Thuram.
Точно дека беше лани одличен....али отиде да игра на олимпијада после ковид сезона кај што изиграа 60 утакмици у три месеци....а Милан му дозволи...

Па затоа имаше изјава од таму дека ќе остане у Милан за на крај да ни го тури курот.....башка што цела сезона игра како да има корона, не се труди ич...

Тонали оваа сезона не е ништо полош од Кеси лани, да шутираше пенали ќе изгледаше и подобар од него.....

Муабетот ми е у 4 години колку и да е тука Кеси неможе да се рачуна како одличен играч со една добра сезона.

Три бода мора да земат од Верона....после едно нерешено со Аталанта и у последно коло мерачки да им го отворат газот на Сасуоло...
Автоматски споено мислење:

Али се некако ми стои како лани дека у последни две кола ќе мораат да извадат 6 бода....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom