Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
1e31926c37dfb5250cde20e9cb16e18f.png

Slobodno pokusajte sta hocete, ali trebat ce vam jaci pc da spremi toliku bazu haahahhaa

Ps tvviet nije vod server da pisete nesto oko vod-a koliko ima i koliko nema... ima gledanje unazad na skoro svim kanalima 8 dana. moji korisnici su ovi koji gledaju live kanale, kao i kanale unazad... kome treba videoteka, preporucujem diogen...
Tako je trenutno imamo 106 live kanali,oni koji imaju nekoji po listama sline.

Нит лук јал , нит лук мирисал ! Таман ќе помислиш темата се враќа во нормала и живнува и ќе се појават птеродактилите да си ја тераат водата на својата воденица.

ima li tko ažuriranu m3u videoteku viška?

Нит лук јал , нит лук мирисал ! Таман ќе помислиш темата се враќа во нормала и живнува и ќе се појават птеродактилите да си ја тераат водата на својата воденица.
Nee,ke teraat na tvojata !
Imas cast sto si u ovakvom drustvu.

Nee,ke teraat na tvojata !
Imas cast sto si u ovakvom drustvu.
Ma svaka čast vama starijim članovima , godinama ste u ovom hobiju i živite s tim.
Ali ajde reci mi dali ti podržavaš postojano prizivanje luka i praziluka , i da nakon toga čitamo 2-3 stranice o tom famoznom portalu , samo da bi se neko ogrebao za listu. Kao da nema inbox za to.
Što se mene tiče ja sam zadovoljan moja vodenica melje !
p.s Jesam li javno pozvao lika da podeli nekim iz foruma nekoliko listi ?
Odgovorio je da mu se potrošila kvota za darivanje. Kao da prodaje ulje ili petrol pa je na kritičnoj zalihi !

Ma svaka čast vama starijim članovima , godinama ste u ovom hobiju i živite s tim.
Ali ajde reci mi dali ti podržavaš postojano prizivanje luka i praziluka , i da nakon toga čitamo 2-3 stranice o tom famoznom portalu , samo da bi se neko ogrebao za listu. Kao da nema inbox za to.
Što se mene tiče ja sam zadovoljan moja vodenica melje !
p.s Jesam li javno pozvao lika da podeli nekim iz foruma nekoliko listi ?
Odgovorio je da mu se potrošila kvota za darivanje. Kao da prodaje ulje ili petrol pa je na kritičnoj zalihi !
Pa bolje nešto piskati i družit se nego za cijeli dan da u temi piše... Dobar dan, laku noć

ima li netko kontakt (mail) za diogen listu sa videotekom?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom