Јас сум ја зимал од iherb....иначе забранета е, има Л-Допа. За што ти е....Паркинсон?Zdravo, me interesira dali i kade moze da se najde vo Makedonija?
Imam citano deka povolno deluva kako dopaminski agonist t.e za dobro raspolozenie.Ako e zabraneta,ne ti pravea problem so pratkata??Јас сум ја зимал од iherb....иначе забранета е, има Л-Допа. За што ти е....Паркинсон?
До сега не...имам неколку пратки. Добра е, ама циклично користење...да не сјебе допамински рецептори. Две недели on со една недела пауза.Imam citano deka povolno deluva kako dopaminski agonist t.e za dobro raspolozenie.Ako e zabraneta,ne ti pravea problem so pratkata??
Ok, fala za instrukciite.Inaku imam citano i deka "povolno" deluva i na maskiot reproduktiven sistem..Ima vistina vo ova?До сега не...имам неколку пратки. Добра е, ама циклично користење...да не сјебе допамински рецептори. Две недели on со една недела пауза.
Само со многу спорт...иначе не би ти ја препорачал.
Да, на тестот влијание има односот допамин/кортизол. Колку е оваа бројка поголема подобро. Ама не е толку многу значајно.Ok, fala za instrukciite.Inaku imam citano i deka "povolno" deluva i na maskiot reproduktiven sistem..Ima vistina vo ova?
За колку време стасува порачката ако порачам суплементиод оваа Iherb?До сега не...имам неколку пратки. Добра е, ама циклично користење...да не сјебе допамински рецептори. Две недели on со една недела пауза.
Само со многу спорт...иначе не би ти ја препорачал.
Автоматски споено мислење:
Ова сум го користел...15% L-Dopa.
Mesec denaЗа колку време стасува порачката ако порачам суплементиод оваа Iherb?
АптекаКаде да најдам 1мл шприц?
Нема. 2,5мл е стандард кај нас, преку интернет не вршат shipping за МК.Аптека
...2,5 мл е шриц со игла, постои и само шприц од 2 мл без игла и инсулински градуиран шприц од 1 мл кој нема фиксна игла и може да се извади и да се постави друга инјекциона игла било која величина,Нема. 2,5мл е стандард кај нас, преку интернет не вршат shipping за МК.
Постои да де да ама у странство. Во МК немаат ни слушнато за таков фармацевтите. Се чудат кога барам 1мл шприц у аптека....2,5 мл е шриц со игла, постои и само шприц од 2 мл без игла и инсулински градуиран шприц од 1 мл кој нема фиксна игла и може да се извади и да се постави друга инјекциона игла било која величина,
Medical injection sterilized Injection Needle Insulin Syringe
Specification Properties Injection Needle Insulin Syringe Size 1ml stock no Shelf life 5 years Material Medical grade PP Quality Certification CE Safety standard None Certificate CE/ISO13485 Barrel type Luer lock or luer slip Needle 29G 30G 31G Product Description 1.Cont...mk.alps-medical.com
Прегледај го приврзокот 331068
... шприц како медицински потрошен материјал не би требало воопшто да го има во слободна продажба во аптеки, интамускуларна примена на шприц е во примарно здравство (брза помиш) и секундарно во болниците и клиники, а за инсулинска примена на инсулински шприцеви за населението е задолжено да обезбеди мнистертвото за здравство, додека стоматолозите поради инјектирање на анестетик го снабдуваат со други стоматолошки материјали, а не слободно да се продава по аптеките, сами ли ќе се боцкаме што ќе ни е да се купи?Постои да де да ама у странство. Во МК немаат ни слушнато за таков фармацевтите. Се чудат кога барам 1мл шприц у аптека.
...дали си се вакцинирала со антиковид вакцина? со каков шприц си приметила? дали со твои очи си видела дека се стерилни шприцевите или биле на маса спремни за вакцинација? дали знаеш какво потекло имаат шприцеви по нашите клиниките? дали знаеш вооошто кои се најголеми производители на пластичен медицински материјал!?На кинезиве не им верувам дека се стерилни.