cekaj be dardi samo sto pocna vojnata...2014 пред Крим : долар = 34 рубли
Денес: долар = 71 рубли
do zima koga ke cela eu ke kolenici za nafta i gas i pola ukraina ke izglasa nezavisnost ke vidime kaj ke bide rubljata.
cekaj be dardi samo sto pocna vojnata...2014 пред Крим : долар = 34 рубли
Русија во замена за изгубена вредност на валута добива територија.2014 пред Крим : долар = 34 рубли
Врба бе дрвошто викаат србите кад шљива роди грожџе.
А најсанкционирана држава у свет е. Значи економијата и производството им е на врвно ниво. Друго објаснување нема, да така добар курс задржиш при сето ова.2014 пред Крим : долар = 34 рубли
Ја па со кој се објаснувам се пациенти биле ова ретардирани бее. Сеа ке ме убедат и дека помалце плата зиаам. Ајјјјјјјјјј вие сте биле ретардирани ама она со мокра чорапа удрени. 10 години работам со долари дечко и месецов сум у невиден плус.
Zemi prodaj gi, za da ne cmizdris posle kako si propadnal. Inace site sto rabotat so zagarantiran pazar se trgovci, dodeka se drugo se kockari...ti kockar li si pa ti se posreki?Ја па со кој се објаснувам се пациенти биле ова ретардирани бее. Сеа ке ме убедат и дека помалце плата зиаам. Ајјјјјјјјјј вие сте биле ретардирани ама она со мокра чорапа удрени. 10 години работам со долари дечко и месецов сум у невиден плус.
Ама на кајгана некој ме убедува дека сум у минус. Епа наздравје бричење. Дебакл
проблемот е шо си финансиски неписмен , 1 долар од пред 10 години не е ист со 1 долар од 2022Ја па со кој се објаснувам се пациенти биле ова ретардирани бее. Сеа ке ме убедат и дека помалце плата зиаам. Ајјјјјјјјјј вие сте биле ретардирани ама она со мокра чорапа удрени. 10 години работам со долари дечко и месецов сум у невиден плус.
Дечко од разликата за месецов што е си регистрирав кола, сменив летни гуми, и 3 кафани до сега летнаа фулл, само од разликата од 57 на 58 за 2-3 недели.Zemi prodaj gi, za da ne cmizdris posle kako si propadnal. Inace site sto rabotat so zagarantiran pazar se trgovci, dodeka se drugo se kockari...ti kockar li si pa ti se posreki?
Има некои со менувачници што работат, за тоа ти треба некои 200000 евра сува пара и цел арсенал оружје у случај некој да те нападне за да те пљачка. У зависност од курсот на НБ они зимаат некои 0,2 по долар, пример ако сега е доларотинтересно е како типче како шура можел да работи со долари, не го сметав дека е толку интелигентен според она што го читав од него у темата за корона.
Одлично. Путин сабајле кога се буди, размислува дали доларот пораснал во однос на еврото и денарот, и тоа му е клучно за одлуката дали ќе ја продолжи воената инвазија. Особено му е битно за твоите гуми. Многу си онтопик.Дечко од разликата за месецов што е си регистрирав кола, сменив летни гуми, и 3 кафани до сега летнаа фулл, само од разликата од 57 на 58 за 2-3 недели.
Ја така глеам на работите.
Можам и репорт целосен да ти дадам и у канцеларија кај мене поканет си на водно.интересно е како типче како шура можел да работи со долари, не го сметав дека е толку интелигентен според она што го читав од него у темата за корона.
Украина сопре да дава пензија во Херсон, банките не опслужуваат клиенти, ти чекаш да го дадат житото на Ринат Ахметов Игор Коломојски, дабе важи, утре порано.Си најде Русија извор на пари, крадат земјоделски производи од Украина (претходно се обезбедија со апарати за домаќинства)
И јас исто во деведесеттите земав плата, ако ги преведеш во најстари пари беа 900 илјади милијарди денари. У ствари сум бил милијардер, но беден.Ја па со кој се објаснувам се пациенти биле ова ретардирани бее. Сеа ке ме убедат и дека помалце плата зиаам. Ајјјјјјјјјј вие сте биле ретардирани ама она со мокра чорапа удрени. 10 години работам со долари дечко и месецов сум у невиден плус.