КосовоНаградни прашања за тебе за вечерва:
1. Кога се случи неуспешниот геноцид на Косово, кога со децении по ред од Косово се отселуваа Срби и Црногорци под притисок од косоварите?
2. Кој е тој „нормален свет„ кој се солидаризирал со Албанците, кога знаеме на кој начин Косово стекна независност?
Постирај и за останатите земји, ако имаш.Русиве велат дека нашле листа на платеници во регионот Николаев и око ми фати Германецов 11 по ред.
Прегледај го приврзокот 330412
Да видиш Британци колку има.Многу грузици бе...
Сега.Постирај и за останатите земји, ако имаш.
Super oruzje e bajraktarot samo sho rusija ima ubedlivo najjak PVO vo svet i toa e fakt. PVO im e secret sauce.Бајрактариве како глинени голуби паѓаат последно време. Што е дан им се раисале џојстиците ?![]()
Me interesira dali go ima i onaj generalot od Canada sto pisuvav sabaljeДа видиш Британци колку има.
Сега.
Слободно...Може ја да одговорам![]()
Постирај и за останатите земји, ако имаш.
Russian military insider Rybar has published documents revealing unveiling the foreign mercenaries operating in Ukraine's Mykolayiv region. The six-page long list was reportedly found at a hastily deserted military outpost.
Below are list with mercenaries arranged by country:
Тој нели наводно е во подрум во Азовстал.Me interesira dali go ima i onaj generalot od Canada sto pisuvav sabalje
Sea ke rechat rusite shtom Svedska ne drzi referendum za vo NATO, i nie nema da drzime referendum vo Kharkov i Kherson. Glasashe penzionerskoto drustvo i toa e toa.шведска не планирала референдум за во нато, не било демократско изгледа тоа.
Според твојава весела математика, за 43 г., бројот од Срби пораснал за 22 000, што е фрапантна бројка...мислим...чиниш, се работи за жиетли на Бангладеш а не за Срби на Косово.Косово
1948: 172 илјади срби
1991: 194 илјади срби
+22 илјади
Региони во Србија каде нема ниеден албанец имаат депопулација од невидени размери, а на Косово сепак растеле.
Протерувањето на Албанците од Косово се случи откако почна бомбардиањето на ОТАН врз СРЈ...пак те излажале.Милошевиќ исто како што сега прави Путин во Украина, сакаше со протерување на мнозинството албанци односно украинци, да ја промени етничката структура.
То‘ Полјаците кога ќе почнат да плачат, заборават да престанат...Според Москва земјите кои плаќаат руски природен гас во рубли треба да бидат казнети
![]()
Полската министерка за животна средина реагираше на земјите кои го плаќаат рускиот природен гас во рубљи
Полската министерка за клима и животна средина Ана Москва изјави дека земјите кои плаќаат руски природен гас во рубли треба да бидат казнети. „Унгарија, Австрија и Германија ги блокираат руските санкции и се надевам дека овие земји ќе бидат повикани на одговорност од Европската комисија“, рече...4news.mk