Ти ќе попуштиш нервно со овие од Пекабеско. Абе земи продајси ги како мене. Си ги цепкав по 15 по 15 и скоро излегов.Очекувам да се применуваат и спроведуваат законите што се на сила во државата, а овојпат и лично ќе преземам мерки за таа цел. Уште не можам да им се изначудам на волкавата алчност и поквареност, па ова е како јас да му земам илјадарка на некое дете на улица. Буквално ментална болест!
Таман работа да распродавам толку вредна работа. Компанијата работи одлично, а нос ќе им излезат овие пари што ги крадат од малите акционери.Ти ќе попуштиш нервно со овие од Пекабеско. Абе земи продајси ги како мене. Си ги цепкав по 15 по 15 и скоро излегов.
И КМБ исто такаSTB.......si gazi.....
Епа купувај тогаш уште повеќе. Не да бидеш мал акционер туку голем. Не запирај тука. Ако земеш уште некој 15% се слободни тогаш ќе мораат да те слушаат ќе нема што да прават. Само напредТаман работа да распродавам толку вредна работа. Компанијата работи одлично, а нос ќе им излезат овие пари што ги крадат од малите акционери.
Овие дејства околу ПКБ се само во одредени периоди во годината и одземаат малку време. Тоа воопшто не ме попречува во инвестирањето или во водењето на мојата фирма.
Нормално, цело време пишував дека би сакал акцијата да се тргува по половина од оваа цена. Компанијата е појака од што ја мислев во моментот на купување на поголемата позицијаЕпа купувај тогаш уште повеќе. Не да бидеш мал акционер туку голем. Не запирај тука. Ако земеш уште некој 15% се слободни тогаш ќе мораат да те слушаат ќе нема што да прават. Само напред
Na nos edino moze da im izlezat ako prejadat i prepijat dodeka slavat deka gi zaebale malite akcioneri uste edna godina vo niza.Таман работа да распродавам толку вредна работа. Компанијата работи одлично, а нос ќе им излезат овие пари што ги крадат од малите акционери.
Овие дејства околу ПКБ се само во одредени периоди во годината и одземаат малку време. Тоа воопшто не ме попречува во инвестирањето или во водењето на мојата фирма.
se naviknale da lapaatТешко они да прејадат
+ 300 милиони денари за откуп на сопствени акции, интересни 2 месеци следат за акционерите на MPTMPT го зголемуваат процентот на дивиденда 3.6%. Тоа е ново.
Немаат ли лимит, јас мислам дека тие се веќе на 10 проценти откупени сопствени акции.+ 300 милиони денари за откуп на сопствени акции, интересни 2 месеци следат за акционерите на MPT