Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Па што е привлечно во тоа да дадеш четири а да примиш три гола?

Се слагам дека играме мртвило од фудбал, да не се разбереме погрешно.

Па што е привлечно во тоа да дадеш четири а да примиш три гола?

Се слагам дека играме мртвило од фудбал, да не се разбереме погрешно.
Секогаш би одбрал 4-3 место 1-0. Во 4-3 Влахович вреди 80 милиони, Киеза вреди 100 милиони, а во 1-0 ни пола не вредат.

Чудни ми сте, Јувентус во ДНК-та му е таков фудбал. Пробавме промена не е природна за овај клуб, не оди.

Клубот го праа играчите и тренерот, така да...
Буквално скоро цело постоење играме ваков фудбал, 1-0 и брани се. Таква ние ДНК-та тое то, таква е и Италија.

Кој проба др фудбал во Итлаија пропадна.
Автоматски споено мислење:

BTW

Чудни ми сте, Јувентус во ДНК-та му е таков фудбал. Пробавме промена не е природна за овај клуб, не оди.

Глуп муабет, еве можам да кажам ДНКта на Манчестер Сити е да живуркаат на дното измеѓу прва и втора лига, али со доаѓањето на Пеп почнаа да ебаваат матер на цела Англија.
Финтата е кога и да играле ваков мртов фудбал, знаеле да држат резултат... Моментално овој тим не се способен ни тоа да го направи, и сеа ќе се вадиме на ДНК со Панчо и Андреј.
Едноставно, или смени филозофија и почни да играш фудбал, или ајт клоците. Неможе бе еден Кулушевски и Бентанкур да процветаат во ебаниот Тотенхем, а тука играа како да се некои лица со посебни потреби.
Под Пирло игравме мртов фудбал, ама статистички боље резултати извадивме од него , одколку сега под Алегри. Првиот имаше само 2-3 недели да го спреми тимот за нова сезона, вториов имаше три месеци :гомце:

Несакам оправдувања, Алегри моментално има чиста нула за тоа како го водеше тимов сезонава, ќерка му има чиста десетка да и го начукам. Ќе ме стрефи падавица од нејзе...

Abe globilcho kje bidi izbrkan dru
Глуп муабет, еве можам да кажам ДНКта на Манчестер Сити е да живуркаат на дното измеѓу прва и втора лига, али со доаѓањето на Пеп почнаа да ебаваат матер на цела Англија.
Финтата е кога и да играле ваков мртов фудбал, знаеле да држат резултат... Моментално овој тим не се способен ни тоа да го направи, и сеа ќе се вадиме на ДНК со Панчо и Андреј.
Едноставно, или смени филозофија и почни да играш фудбал, или ајт клоците. Неможе бе еден Кулушевски и Бентанкур да процветаат во ебаниот Тотенхем, а тука играа како да се некои лица со попреченост.
Под Пирло игравме мртов фудбал, ама статистички боље резултати извадивме од него , одколку сега под Алегри. Првиот имаше само 2-3 недели да го спреми тимот за нова сезона, вториов имаше три месеци :гомце:

Несакам оправдувања, Алегри моментално има чиста нула за тоа како го водеше тимов сезонава, ќерка му има чиста десетка да и го начукам. Ќе ме стрефи падавица од нејзе...
Alegri kje bidi izbrkan, dali ovaa godina ili pokasno nema veza. Tipot si e zaguben i kakvi igrachi i da mu donesat kje zaebi :toe:

Едноставно, или смени филозофија и почни да играш фудбал, или ајт клоците. Неможе бе еден Кулушевски и Бентанкур да процветаат во ебаниот Тотенхем, а тука играа како да се некои лица со посебни потреби.

Ти не ги пцуеше Кулушевски и Бентанкур секое коло? Не ги сакаше надвор по секоја цена? Анри не се снајде тука и ред др играчи па никому ништо.

Јувентус нема никогаш да игра таков фудбал. Треба да се помириме со то.

извадивме 4то во последно коло, го имаше Роналдо и Киеза цела година на располагање. Нас пола тим ни фали секој месец по некој нов е повреден плус шпиц немавме до Јануари. Не ме занима мене дали дал поќе голови тимот кога последните 90 минути се тресевме за 4то па Верона ни го спасуваше газот. Годинава можиме и 3ти да завршиме.

Тимот е катастрофа и не балансиран, во модерен фудбал тим без бекој и средина е ништо плус имаме само еден CB.

Последно уредено:
BTW се повреди и Де Шиљо :pos: :pos:
Автоматски споено мислење:

Распадори во Јуве на 2 годишна позајмица со откуп :) се преговара за откупот кој ќе биди околу 30+ милиони :)

И кај ќе игра тој кога е САМ како Дибала? А очигледно планираат 4-3-3. Крило квалитетно треба.

Ако е точно за Распадори, топ!

Алегри ќе може да го игра ко винг бек пошо му се може, ете, и?

Ти не ги пцуеше Кулушевски и Бентанкур секое коло? Не ги сакаше надвор по секоја цена? Анри не се снајде тука и ред др играчи па никому ништо.

Јувентус нема никогаш да игра таков фудбал. Треба да се помириме со то.

извадивме 4то во последно коло, го имаше Роналдо и Киеза цела година на располагање. Нас пола тим ни фали секој месец по некој нов е повреден плус шпиц немавме до Јануари. Не ме занима мене дали дал поќе голови тимот кога последните 90 минути се тресевме за 4то па Верона ни го спасуваше газот. Годинава можиме и 3ти да завршиме.

Тимот е катастрофа и не балансиран, во модерен фудбал тим без бекој и средина е ништо плус имаме само еден CB.

Ги пцуев, и? Нормално дека ќе ги пцујам кога покажуваа никаква игра... али од денешна точка кога гледаме, како играат под Конте, сваќаме дека Алегри ги лимитираше со неговата тактика. ФАКТ... тоа го прави и со Дибала. Мене искрено нема да ме чуди еве на лето Бернардески кога ќе замине да се препороди во некој друг Х клуб.

Имаш право и за Пирло дека се мачевме со него, али признај си дека статистиката е на негова страна. Башка еве Алегри успеа во најмртвата сезона последниве 10 години, кадешто нитуеден тим не се издвојува да заврши 4 или 3 место евентуално... а имаше две или три шанси да им се приближи на првопласираниот, да се бори за Скудетото, и тие шанси ги усра.

Џабе бранење, мислам дај му го тимот на Сити или на Ливерпул, верувај дека ќе ги унакази, глава ставам дека ќе ги распадне, да му ја распаднам ќерка му у кревет.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom