Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Се моли @Трибиани во оваа прилика уште еднаш да се произнесе за братскиот клуб Лацио. :D
Нека црнат копилињата...не очекував ништо друго од тие пичките смрдени...да умрат.

Додуша повеќе му сум револтиран на нашите отколку на другите екипи , бидејќи дозволија онаков Милан со умрени и никакви играчи пола исповрдени цела година да се егал за титула....треба да се обесат колективно ако ја изгубат титулата од нив

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ставам вето на трансферот на Ачерби и било кој што ќе го спомне на темава, семејството ракосано да му го ебам негово со тоа флеката под нос што ја крие со брковите, уста му ебам мајчина што се смееше вчера. Поданик.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.920
Поени од реакции
23.657

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.219
Поени од реакции
13.109
Inter President Steven Zhang Has Informed Directors At Least One Big Name Player To Be Sold This Sumer, Italian Media Report

Прегледај го приврзокот 329957

Meanwhile @Marquess

Маркес ќе паузира од форумов некое време.

Гледам не се избришани постовите на куроглавиот торбешки гоблин у серија А темата и опасно ме пизди тоа.

Ќе му изнапцујам и ја мајка и ќе бидам поштено баниран,се надевам на подолго време.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.920
Поени од реакции
23.657
Маркес ќе паузира од форумов некое време.

Гледам не се избришани постовите на куроглавиот торбешки гоблин у серија А темата и опасно ме пизди тоа.

Ќе му изнапцујам и ја мајка и ќе бидам поштено баниран,се надевам на подолго време.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Абе не знам како можете да се фурате на одредени расправии и да ве снема од форумот заради одредени личности. Го снема Тролејбус, Син не пишуваше долго време во темава...стај на игнор некој ако те нервира и терај си даље.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Inter President Steven Zhang Has Informed Directors At Least One Big Name Player To Be Sold This Sumer, Italian Media Report

Прегледај го приврзокот 329957

Meanwhile @Marquess

Ако се испостави точен муабетот што се лиферуваше низ медиуми дека треба да се 70 милиони во плус на крај на трансфер рок, нека се обесат под итно Кинезите и сиктер одма, на вака изиграна сезона после сè шо се деси, макар не освоиле ништо на крај, ти да бараш дополнително да се продава некој од ѕвездите, експлицитно одиш против (спортските) интереси на клубот.

Фала му за сè досега, нека се истребат под итно.

Член од
4 септември 2019
Мислења
1.715
Поени од реакции
4.504
Реално лацио е еден пацерски тим и ништо поише. Не шутнаа 2 полувреме, од ваков фудбал ми се гади. Немаат кондиција манекените за 70мин. Да си гледаме сепак свој двор, оваа недела пресудна ако тепаме 2ве гостувања шампиони сме 100%.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Ако се испостави точен муабетот што се лиферуваше низ медиуми дека треба да се 70 милиони во плус на крај на трансфер рок, нека се обесат под итно Кинезите и сиктер одма, на вака изиграна сезона после сè шо се деси, макар не освоиле ништо на крај, ти да бараш дополнително да се продава некој од ѕвездите, експлицитно одиш против (спортските) интереси на клубот.

Фала му за сè досега, нека се истребат под итно.
Ио ви го пиша ова на почетокот од сезонава кога се расправавме за Хакими и за дебелиот, дека нема да се застане тука. Туку ајде, да ја собереме титулата некако, да се спаси сезоната, а за следната очекувањата ми се сведени на 0.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да освоиме титула годинава, по можност две што уствари би биле три па после ќе праиме муабет.

Вакви најави уопште не ми се свиѓаат, годинава им беше опростена ама летоска ако продолжат со истиот тренд нека си ебат матер.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.338
Поени од реакции
11.752
Ви кажаав мислам дека тоа е следно. Само ИО и Маркес се согласуваа, останатите си стегавте тажно/хаха

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Нема грешка дека пред клучни 5 натпревари ќе им отиде кинезот и ќе им каже дека мора да се шиткаат играчи... Приказни за мали деца за рушење на оваа шампионска атмосфера. :uzi:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.144
Поени од реакции
46.175
Нема грешка дека пред клучни 5 натпревари ќе им отиде кинезот и ќе им каже дека мора да се шиткаат играчи... Приказни за мали деца за рушење на оваа шампионска атмосфера. :uzi:
Da, ima(se) ovoj muabet logika ama ne zaboravaj deka lani pred da se osvoi titula na koja cekavme 11 godini, istite muabeti kruzea i togas bevme so istiot stav, kolku da se narusi atmosferata vo timot za da na kraj do najsiten detal gi pogodat rabotite. Ne znam od koj medium e ova info ali toa sto znam e deka onie umrenite Corriere Della Sera lani poln pogodok bea si informaciite od Mart/April. T.e. mislam deka bea oni, vise site isti mi se ali nebitno, taka da ne bi se potprel veke na tie muabeti deka namerno se pravi taka.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.501
Поени од реакции
6.936
Ја неќна споделувам тука за Онана, изјава нешто кој ги ебе фановите. Веста од фудбал Италија преземена од ЕСПН, не знам кој ме цитираше сосема друга изјава од Онана за друг портал.
Така да батали, и европјаните станаа ко македонскиве портали. Ич не читај поарно.

Kajgana Shop

На врв Bottom