Sobna pregrada

• Креатор на темата Креатор на темата kirep
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 ноември 2020
Мислења
17
Поени од реакции
2
Sakam da gi pregradam rabotnata soba i dnevnata so pregrada, pa razgleduvam koi opcii mi se dostapni.

Imam mislenje deka lizgackite vrati i pregradi se brzo rasklatuvat i deka se so nizok kvalitet, kakvo e vaseto iskustvo so niv ?

Koi firmi rabotat so toa i kolku kosta otprilika ? Mi treba za povrsina od 8 kvadrati.

А што не кажеш колку на колку е просторот што сакаш да го преградиш и дали сакаш тоа да се отвора и затвора по потреба или да е статично...

А што не кажеш колку на колку е просторот што сакаш да го преградиш и дали сакаш тоа да се отвора и затвора по потреба или да е статично...
3.2 e sirina i 2.4 visina prostorot i treba da moze da se otvara zatvora.

3.2 e sirina i 2.4 visina prostorot i treba da moze da se otvara zatvora.
хармоника врата имам баш со таа димензија, зачувана храст. само треба баш мајстор да ја намести

хармоника врата имам баш со таа димензија, зачувана храст. само треба баш мајстор да ја намести
Kolku od prilika te kostase ? Dobiv ponuda od 700 evra od skopska firma za montaza + materijalot ama mi se cini soleno a i samo taa ja dobiv nemam so sto da ja sporedam

Ne, jas ja izvadiv, Sega pregradiv so drvena vrata so staklo 4 krilna, ja plativ 30000 denari

Kolku od prilika te kostase ? Dobiv ponuda od 700 evra od skopska firma za montaza + materijalot ama mi se cini soleno a i samo taa ja dobiv nemam so sto da ja sporedam
Не знам од каде си но ако си блиску Прилеп или само за консултација побарај на инста @venecijani
Мене за хармоника пластична бела на постоечка каса за материјал и монтажа за врата 190х90 ми наплатија 6200, 50еу квадрат. Касата сигурно не кошта 300 евра ако еве твоите 8 квадрати се 400еу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom