Летна Сезонска Работа во Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата mikie
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да даде контакт за сезонска работа во Хрватска?

Има ли некој да работи во Дубровник

И мене ме интересира ова. Читам баѓи преваранти има а сум со план да се пробам таму па супер би било некој ако помогни.

А бе какви агенции кратат ептен. Едно им пишува на огласот друго ти нудат у договор.
Агенцијата Manpower и тие маркетите Studenac и Pemo, најголеми преваранти. Демек нудат бесплатен смештај ова-она, се тоа им е израчунато на нив. Џабе се лажете, у кладилница да играм по 20-че ќе упецам еднаш 3-4000 евра за шест месеци колку што трае работата.
Ништо посебно не е ни платата и овде може да најдат искусни келнери шанкери работа за 500-600 евра.

А бе какви агенции кратат ептен. Едно им пишува на огласот друго ти нудат у договор.
Агенцијата Manpower и тие маркетите Studenac и Pemo, најголеми преваранти. Демек нудат бесплатен смештај ова-она, се тоа им е израчунато на нив. Џабе се лажете, у кладилница да играм по 20-че ќе упецам еднаш 3-4000 евра за шест месеци колку што трае работата.
Ништо посебно не е ни платата и овде може да најдат искусни келнери шанкери работа за 500-600 евра.
Ti brat ako mojs da fatis 3 4 iljadi evra za pola godina
Ne mora ni da rabotis, samo kockaj haha

Не е така сјајно во Хрватска за плаќање ама подобро е од МКД сигурно. Освен сезонска заработка таму си на море, меѓу туристи и убава атмосфера. Не е лошо искуство да се поработи некоја сезона во Хрватска па макар и една да е ќе видите како е и сами ќе си процените. Цавтат или Пореч ви ги препорачувам.
Автоматски споено мислење:

Едно им пишува на огласот друго ти нудат у договор.
Агенцијата Manpower и тие маркетите Studenac и Pemo, најголеми преваранти.
Ова е вистина. Треба да се внимава со кого се договарате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom