CrashoverRide
Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
- Член од
- 9 јануари 2008
- Мислења
- 1.293
- Поени од реакции
- 114
Омилен играч ми е зошто замина од Милан :smir:Затоа сега му е омилен играч:smir: .
Нормално не ми е поомилен од Пандевчо зверот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Омилен играч ми е зошто замина од Милан :smir:Затоа сега му е омилен играч:smir: .
ауууууууу отидовме јабана иако повекето имаат италиански пасош мислам .... ама сигурно имаме повеке од 5 странциСега слушам на вести дека Платини планира да протне фудбалско правило кое им наложува на сите клубови што се под капата на Уефа, да имаат право само на 5странци во екипата(или во првиот тим, не сум сигурен)..Јас мислам дека многу зависи на оваа точка,Г-14 каков став ќе завземи кон оваа точка..Ама едно сум сигурен..Интер ќе биде строго против...
Извини што со моите постови ти ја расипав селската идила што ја имаше замислено за темава.:pos2::pos2:По колку глупости се изнапишаја на темата не ми се верва еј. Крешоверајд јас мислам да одмори малце од ова тема оти стварно усра едни добри 2-3 страни со бессмислени муабети. Мислам за ова ќе се согласиме сите, немаше стварно поента ни еден пост.
Сега слушам на вести дека Платини планира да протне фудбалско правило кое им наложува на сите клубови што се под капата на Уефа, да имаат право само на 5странци во екипата(или во првиот тим, не сум сигурен)..Јас мислам дека многу зависи на оваа точка,Г-14 каков став ќе завземи кон оваа точка..Ама едно сум сигурен..Интер ќе биде строго против...
ауууууууу отидовме јабана иако повекето имаат италиански пасош мислам .... ама сигурно имаме повеке од 5 странци
Ова правило не е лошо за италијанската лига зошто не им се дава многу шанса на домашните фудбалери ко што би требало да биде и се оди на увоз од странски играчи.На пример мене ми се допаѓа да направат и да има најмалку 1 во прва екипа од младинска школа да мора да игра.Уффф, абе ова одамна се збораше дури сега гревојте го дадоја на ТВ.
Правилото до негде е добро (за фудбалските сојузи и за репрезентациите). Ама некои клубој пример Интер си е... м... ако го воведат. ЌЕ се прекрстуваат во национале
Уффф, абе ова одамна се збораше дури сега гревојте го дадоја на ТВ.
Правилото до негде е добро (за фудбалските сојузи и за репрезентациите). Ама некои клубој пример Интер си е... м... ако го воведат. ЌЕ се прекрстуваат во национале
Пак ли Нееее.... :nesvest:
Доста е расправии за глупости еве ги двојките за наредното коло што следува
Според мене Рома-Реџина, Удинезе-Јуве и Катанија-Интер ќе даваат на Телма :helou:
- Аталанта-Фиорентина -09/02/2008 :18:00
- Рома-Реџина -09/02/2008 :20:30
- Торино-Палермо - 10/02/2008 :15:00
- Каљари-Парма - 10/02/2008 :15:00
- Самдорија-Наполи - 10/02/2008 :15:00
- Емполи-Лацио - 10/02/2008 :15:00
- Удинезе-Јувентус - 10/02/2008 :15:00
- Ливорно-Џенова - 10/02/2008 :15:00
- Милан-Сиена - 10/02/2008 :15:00
- Катанија-Интер - 10/02/2008 :20:30
Извини што со моите постови ти ја расипав селската идила што ја имаше замислено за темава.:pos2::pos2:
milan - empoli vidov na reklama na telma u nedela u 15.00
ke si gi gleas pak milan![]()
Милан-Сиена мислиш, добар натпревар е и тој ама мислам дека Удинезе-Јуве МОРА да даваат, ќе биде интересно таму.milan - empoli vidov na reklama na telma u nedela u 15.00
ke si gi gleas pak milan![]()
Ако бе мали некогаш ќе разбереш за што зборам,може да биде тоа и летово...реплика на туѓ пост ај нема везе
Негде погоре кажа дека можеш да заќутиш секого и потполно сум согласен со тоа имаш таков талент,али има заќутување од типот на ''Овој знае во право е нема што да се расправам'' и има ќќНема поента да се расправам дечково е...''
Тебе ко за некоја беља ти се паднало да го поседуваш вториов тип на заќутување ама еби му мајката сине и тоа е нешто..
Продолжи да се лажеш и да фантазираш за големина на Лацио а Милан и даље ке ви го зема секој добар капитен...се тепаат кој да носи лента на Олимпико откако го разбраа овој миграционен феномен :bil: