TOT
sorcerer
Со тактичка е најефикасно, на месечината ќе ги бараат после.Ja ko so citav najgolema e vo Evropa, a izgleda ima i nekolku podzemni nivoa izgradeni vo sovetsko vreme.
Bas me interesira kako ke gi izvadat od tamu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со тактичка е најефикасно, на месечината ќе ги бараат после.Ja ko so citav najgolema e vo Evropa, a izgleda ima i nekolku podzemni nivoa izgradeni vo sovetsko vreme.
Bas me interesira kako ke gi izvadat od tamu.
Друже помалку да следиш фејк њус.Машала , за 2 недели прават ракети, за 3 недели учат да летат на авиони, за 1 месец и нуклеарки ќе направат, кај ли ќе и биде крајот.
Колку за информација бродот не е уништен, туку онеспособен, и најверојано не од напад.
Нзнам колку е точно но на бродот демек имало нуклеарки, баш да видеме колку е оштетен кога ќе дојде на пристаништето.
![]()
Колку за информација, се збори во некои кругови, дека господинот кнез од форумов го вози бродов, бил пун нуклеарки и го возел накај одеса, така да нема шани да потоне.Колку за информација бродот не е уништен, туку онеспособен, и најверојано не од напад.
Нзнам колку е точно но на бродот демек имало нуклеарки, баш да видеме колку е оштетен кога ќе дојде на пристаништето.
![]()
Јас не дремам 24/7 на ЦНН сајтови и по секоја вест даДруже помалку да следиш фејк њус.
https://ria.ru/20220414/kreyser-1783626130.html.
Затонул.
Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk
А да, да не речеш не сум те видел,Колку за информација, се збори во некои кругови, дека господинот кнез од форумов го вози бродов, бил пун нуклеарки и го возел накај одеса, така да нема шани да потоне.
Ти не си во Украина?За жал секундарниот лепак од Кина не успеа да го закрепи бродот гордост носител на руската морнарица на Црно Море, ве молам за 1 минута молк за душата на Москва, со лесна нога да повлече и други со себе.
Ти не си во Украина?
Ти бе, не си нешо многу бистар а?За жал секундарниот лепак од Кина не успеа да го закрепи бродот гордост носител на руската морнарица на Црно Море, ве молам за 1 минута молк за душата на Москва, со лесна нога да повлече и други со себе.
Мистер Дарди, а зашо Албања или Косова не им прати војни бродови на Украинците у помоќ/помош...За жал секундарниот лепак од Кина не успеа да го закрепи бродот гордост носител на руската морнарица на Црно Море, ве молам за 1 минута молк за душата на Москва, со лесна нога да повлече и други со себе.
Izlezen e od podrum i naviva za da ima sto pogolemo razgoruvanje na vojnata. Ja ne znam koe dno treba da si za da se raduvas lugje koa ginatТи бе, не си нешо многу бистар а?
Ебате тоа токмакот.
Мистер Дарди, а зашо Албања или Косова не им прати војни бродови на Украинците у помоќ/помош...За жал секундарниот лепак од Кина не успеа да го закрепи бродот гордост носител на руската морнарица на Црно Море, ве молам за 1 минута молк за душата на Москва, со лесна нога да повлече и други со себе.
Мистер Дарди, а зашо Албања или Косова не им прати војни бродови на Украинците...![]()
И човечки органи, дрога, терористи и све остало...Нашите се наменети за зелени агенди, носат трева од Лазарат за Европа, шират зеленило, боб марли, пис, но уар.