Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво, може ли да ми препорачате добри влезни врати за во куќа, да бидат околу 500 евра?
koj materijal e dobar za nadvoresni vrati (vlezni),a isto i za vnatresni (sobni)?Само да не бидаат од медијапан. Моите беа по 200е и се искривија после 2 недели заради температурни разлики као наводно. Сеуште се бркам со нив за да ми ги сменат со нови. Односно од 6 врати се искривија 2.
Алуминиумска ставивме, веќе 4 години никаков проблемkoj materijal e dobar za nadvoresni vrati (vlezni),a isto i za vnatresni (sobni)?
Алуминиумска ставивме, веќе 4 години никаков проблем
Не, кога ја порачував ми спомнаа дека имаат со некаква изолација да се спречи тоа ако сакам, ама дека малце поскапо ќе биде. Ја порачав со изолација, досега не сум имал никаков проблемНемаш проблем со кондензација од внатрешна страна на зима?
Здраво, може ли да ми препорачате добри влезни врати за во куќа, да бидат околу 500 евра?
Абе ја сум прашувал во сите овие. Иако за стан јас зборев. Тебе за куќа ти требало, не сум заприметил убаво. Тие се поскапи. Ама верувам дека има за пониски цени од овие наведените. Поготово во Полар, кај што им се турски и цените им се наведени на сајтот. Имаш и Orient Doors, некои ми кажаа дека кинески врати продаваат они, ама мислам дека и нив им се турски. Прашувај на фб кај сите со димензии и материјал, многу, ќе ти кажат цени. Јас за стан гледав пред некое време, и на крај за никоја не се решив, ќе оставам за месец-два да видам. И мене ми беше до 600 евра буџетот. Не знам, горе-доле, сите истиот производ го продаваат, прашање е само овие тука што ги прават, кој колку пази при изработка, да ти го погоди мерките и да запази детали.Вектоп про за двокрилна врата од 1600 евра нагоре, по мерка најевтини се од 1200/1300 евра па нагоре за двокрилна (што е у суштина врата и пол а не баш две еднакви крила) што стварно мислам е многу, зашто сакам нормална врата а не некој луксуз. Фала КостеМ за опширното објаснување.
Сеф 1350 евра..., Лесна од 1600 евра нагоре, Полар 1250 евра...
Не живееме у Македонија со овие цени....
Јас лично сметам дека за 700 евра треба да има пристојна двокрилна врата ама ете нема....
Тоа е. Многу се однесуваат вака. Они со фирми гледаат да соработуваат на големо, не сум индивидуални купувачи. И јас имав слично искуство со Сеф во Аеродром. Тотално незаинтересирани, и ко те чекаат да си излезеш.веројатно е многу ситна пара тоа за нив