Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova e cisto dupenje od sudiite samo poradi Super Ligata, nisto drugo.Kakov ponisten Gol nevozmozno.
Treba Agnelli seriozno da razmisluva Juventus da bojkotira Seria A
Da da ze znae toa, Elkan ke prevzeme se vo svoi race narednite meseciOva e cisto dupenje od sudiite samo poradi Super Ligata, nisto drugo.
Ne vervam. Na Elkan mu odgovara Anjeli da e sto e mozno podaleku od Exor i da bide crna ovca.Da da ze znae toa, Elkan ke prevzeme se vo svoi race narednite meseci
Смешен си, заборави дека игравме со Роналдо во тим или?49 голови имаме дадено досега во Серија А.
Еве во најдобар случај, во последните 6 кола да дадеме 11, тоа ќе бидат 60 голови.
Чисто за споредба, лани со Пирло сме дале 77 голови, претходно со Сари 76.
И ајде сега некој нека каже дека е до составот, до средниот ред, до нападот. Па брука е сезонава да ја завршиме со речиси 20 голови помалку од лани. Чиста брука.
Па еве сега Влахович го имаме и не гледам нешто драстично да се смени во пристапот. Само еднаш мислам дадовме 3 гола откако дојде.Смешен си, заборави дека игравме со Роналдо во тим или?
2018/2019 со Роналдо во тимот, во убедливо шампионска сезона, 70 дадени голови. 6, односно 7 помалку во однос на сезоните со Сари и Пирло.Смешен си, заборави дека игравме со Роналдо во тим или?
И нагласок, прва сезона за Роналдо во Италија.2018/2019 со Роналдо во тимот, во убедливо шампионска сезона, 70 дадени голови. 6, односно 7 помалку во однос на сезоните со Сари и Пирло.
Тренер таа сезона?
Па нормално господинот Алегри.
Тенденција е тоа, не може да се правиме луди. Тимот под негово водство трпи во играта во напад.
Posleden trenjer shto osvoivme LS beshe Lipi, od mene ima dur e ziv da ne vodi, sepak od ovoj izmisleniov e 100000x podobarИ нагласок, прва сезона за Роналдо во Италија.
Последен тренер кој не однесол во финале на ЛШ е токму Алегри, од мене има уште две сезони фазла да направи нешто, ако не, нека бараат замена.