Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, откако ги пуштија и Арена Премиум како PPV, на Арена Премиум 3 PPV се емитува програмата на истиот канал.Arena Premium 3 PPV гледам е отклучен. Дали е тоа кај сите така?
Тоа јасно ми е ама нели тие PPV се наменети за изнајмување натпревар во живо да го гледаш. Изнајмуваш, гледаш додека трае натпреварот и ти се гаси откако ќе заврши.Да, откако ги пуштија и Арена Премиум како PPV, на Арена Премиум 3 PPV се емитува програмата на истиот канал.
Ги има само Tring Fantasy и Tring Action кој се со превод на македонски јазик.PINK каналите регистрирани до 29. 02. 2024 година. Интересно е што не се продолжени договорите на сите TRING канали на албански јазик, кои истекоа на крајот на март. Ги нема повеќе на листата.
Врска нема со HD. Дури и М1 каналите имаат подобар квалитет слика од TV 1000.TV 1000 од денеска е во HD
nova s uste emituva i stvarno ima super program..steta bi bilo da ja isfrlat..a i b92 i happy tv ne se losi ..ubavi utrinski programi..filmovim..kvizovi..talk show..za sekogo po nestoNova S само нека не ја гасат. Убав канал си е тоа.
Јас како што и еднаш пишав сакам Superstar 1 и 2 да ги стават.
Туку ни ги ставија каналиве пред избори кога имаат србиве. Намерно или се погоди така?![]()
Prva и B92 беа подобогати програмски пред многу години сега се со слаба понуда.nova s uste emituva i stvarno ima super program..steta bi bilo da ja isfrlat..a i b92 i happy tv ne se losi ..ubavi utrinski programi..filmovim..kvizovi..talk show..za sekogo po nesto
sr.m.wikipedia.org
fala za infoPrva и B92 беа подобогати програмски пред многу години сега се со слаба понуда.
Ако погледнеш на Википедија и стари програмски шеми порано имале доста програм.
Prva еве пишува што се емитувала. Тродупло богата програма наназад низ годините за разлика од сега
![]()
Прва српска телевизија — Википедија
sr.m.wikipedia.org
B92 пред да се продаде беше примамлива многу пати повеќе од сега.
Ок се менуваат времињата не може секогаш да има јак програм но не се сега Prva и B92 па и Happy тв канали кој вреди да одат во пакет на претплата.
Еве денес гледам на листата регистрирани пак некој од тие албанските Тring канали.PINK каналите регистрирани до 29. 02. 2024 година. Интересно е што не се продолжени договорите на сите TRING канали на албански јазик, кои истекоа на крајот на март. Ги нема повеќе на листата.