MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Arena Premium 3 PPV гледам е отклучен. Дали е тоа кај сите така?

Arena Premium 3 PPV гледам е отклучен. Дали е тоа кај сите така?
Да, откако ги пуштија и Арена Премиум како PPV, на Арена Премиум 3 PPV се емитува програмата на истиот канал.

Да, откако ги пуштија и Арена Премиум како PPV, на Арена Премиум 3 PPV се емитува програмата на истиот канал.
Тоа јасно ми е ама нели тие PPV се наменети за изнајмување натпревар во живо да го гледаш. Изнајмуваш, гледаш додека трае натпреварот и ти се гаси откако ќе заврши.

Сега гледам не сум ни изнајмил си беше вклучено натпревар а си стоеше тоа доле текстот Aрена Спорт промо видео. Притиснете ОК за информации за изнајмување. Достапно за изнајмување.

PINK каналите регистрирани до 29. 02. 2024 година. Интересно е што не се продолжени договорите на сите TRING канали на албански јазик, кои истекоа на крајот на март. Ги нема повеќе на листата.

PINK каналите регистрирани до 29. 02. 2024 година. Интересно е што не се продолжени договорите на сите TRING канали на албански јазик, кои истекоа на крајот на март. Ги нема повеќе на листата.
Ги има само Tring Fantasy и Tring Action кој се со превод на македонски јазик.

Ги нема Nova S и Brainz a сеуште ги емитуваат.

Има ли некое инсајд инфо,во кој пакети ќе бидат новиве канали?

Nova S само нека не ја гасат. Убав канал си е тоа.

Јас како што и еднаш пишав сакам Superstar 1 и 2 да ги стават.

Туку ни ги ставија каналиве пред избори кога имаат србиве. Намерно или се погоди така? :icon_lol:
nova s uste emituva i stvarno ima super program..steta bi bilo da ja isfrlat..a i b92 i happy tv ne se losi ..ubavi utrinski programi..filmovim..kvizovi..talk show..za sekogo po nesto

nova s uste emituva i stvarno ima super program..steta bi bilo da ja isfrlat..a i b92 i happy tv ne se losi ..ubavi utrinski programi..filmovim..kvizovi..talk show..za sekogo po nesto
Prva и B92 беа подобогати програмски пред многу години сега се со слаба понуда.

Ако погледнеш на Википедија и стари програмски шеми порано имале доста програм.

Prva еве пишува што се емитувала. Тродупло богата програма наназад низ годините за разлика од сега

B92 пред да се продаде беше примамлива многу пати повеќе од сега.

Ок се менуваат времињата не може секогаш да има јак програм но не се сега Prva и B92 па и Happy тв канали кој вреди да одат во пакет на претплата.

Prva и B92 беа подобогати програмски пред многу години сега се со слаба понуда.

Ако погледнеш на Википедија и стари програмски шеми порано имале доста програм.

Prva еве пишува што се емитувала. Тродупло богата програма наназад низ годините за разлика од сега

B92 пред да се продаде беше примамлива многу пати повеќе од сега.

Ок се менуваат времињата не може секогаш да има јак програм но не се сега Prva и B92 па и Happy тв канали кој вреди да одат во пакет на претплата.
fala za info

Novive tv kanali ( Prva B92 Happy K:CN i drugite ) se solidni kanali NO ne vredat za da se vo poseben paket na Max tv treba da se bez doplata a ne so doplata vo poseben paket.

Новиве канали сите затемнети со онаа порака на екранот Video unavailable.

Не знам од каде ги земаат тв каналите но често им се случува ова од како ги менуваа повеќето канали во подобар квалитет по нивно HD.

Еве денес гледам на листата регистрирани пак некој од тие албанските Тring канали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom