Elden Ring

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.529
Поени од реакции
4.360
Тоа е gimmick билд за инвазии. Најчесто го прават или оние што имат тепано играта, или тролови.
У практична смисла нај малата грешка при сплеш и имаш надудлано...

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.793
Поени од реакции
10.107
Тоа е gimmick билд за инвазии. Најчесто го прават или оние што имат тепано играта, или тролови.
У практична смисла нај малата грешка при сплеш и имаш надудлано...
Напротив тоа е правилен билд не се става 10 до 15 вигор на ливел 50 или 60 че те скапи било кој.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.793
Поени од реакции
10.107
Штит мислам дека никој подобар играч не користи затоа што ти го ускратува прогресот претежно е кај новите играчи.
За пери прави дечово пери не во видеово али дефинитивно носи пери штит.
Појз оди сам на тенки билдови и обично ако се ослониш на него ќе го јадеш стапот секој пат.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.529
Поени од реакции
4.360
Штит мислам дека никој подобар играч не користи затоа што ти го ускратува прогресот претежно е кај новите играчи.
За пери прави дечово пери не во видеово али дефинитивно носи пери штит.
Појз оди сам на тенки билдови и обично ако се ослониш на него ќе го јадеш стапот секој пат.
Типов е чист напад. А штитовите функционираат како штитови. Фрст руе оф елден ринг :дис из дарк соулс бат из олсо Нат дарк соулс.
Механики и екслоити што работеле порано не работат сега...

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.793
Поени од реакции
10.107
И јас лично имам сретнато овие со највеќе 15 вигор а 60 левел и мунвејл зеле со 2 удари ги бутам ако е пери или бекстсб 1.
Претежно е има сличности со дарк соулс али да доста работи не функционираат исто.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.529
Поени од реакции
4.360
И јас лично имам сретнато овие со највеќе 15 вигор а 60 левел и мунвејл зеле со 2 удари ги бутам ако е пери или бекстсб 1.
Претежно е има сличности со дарк соулс али да доста работи не функционираат исто.
Најдобар стрет за блокабилни штит и репиер. Мрлизво ама ефективно. Се додека имаш стамина..

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.793
Поени од реакции
10.107
Најдобар стрет за блокабилни штит и репиер. Мрлизво ама ефективно. Се додека имаш стамина..
За си има контер отров блод лос и Кick weapon art партал ќе те направат да не ги спомнам талисманите со кои ти се буста нападот додека ти прават гард.
Гардот не е толку ефикасен освен ако не земеш од оние ултра големи штитови ама за тоа треба многу ендуренс а демиџ скоро и нема да имаш.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.691
Поени од реакции
4.540
Значи двапати пробувам инвазија да му направам на некого (за првпат во кариерава), и двапати ме пречекуваат со генг бенг :sekcza::boksix:
Значи шо е работава?
Значи не е интересно! :mad:

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.529
Поени од реакции
4.360
6ayi3t.jpg
Автоматски споено мислење:

Исто така тепањето џинови е доволно делотворно за грајндање.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.374
Поени од реакции
30.795
Значи двапати пробувам инвазија да му направам на некого (за првпат во кариерава), и двапати ме пречекуваат со генг бенг :sekcza::boksix:
Значи шо е работава?
Good.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.793
Поени од реакции
10.107
Three fingers conspiracy confirmed. :D

Значи шо е работава?
Ако им одиш фејс то фејс че те :sekc: било кога било каде. :pos:

Прегледај го приврзокот 327313

Исто така тепањето џинови е доволно делотворно за грајндање.
Three fingers conspiracy confirmed. :D

Член од
29 март 2013
Мислења
4.691
Поени од реакции
4.540
Ако им одиш фејс то фејс че те :sekc: било кога било каде. :pos:
Нели треба да е 1 на 1?
Не знам како функционира, али јас мислев дека треба српрајс да му направам на некого во светот кој онака писфул си плеши.
А не да ми мафтаат 3-4ца...

Kajgana Shop

На врв Bottom