Кладилница (Генерална дискусија)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Kolku vreme so red bese dobiten, lets say 7 dena na relativno ok osnovani betovi?
I onda ti ide subjektiven fanboi bet na Fila poso si zaljuben vo freaking Harden.

inb4

"aMa nE jA glEdAse UtaKmicatA deCkO znAeS kaKo iGrAa"
I shto sega, tebe srceto ti se napolna koga vide deka promasiv tip pa mi se obrakjas vaka?
NE MI SE OBRAKAJ NIKOGAS POVEKJE te molam.
Se iznervirav rano od sabajle koga go procitav ovoj tvoj pizdarski komentar.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
I shto sega, tebe srceto ti se napolna koga vide deka promasiv tip pa mi se obrakjas vaka?
Toa mu e poentata, da te iznervira.. Kuliraj i ne se zamaraj.. Druzeto pogore sigurno ni 50 denara ne stava na tiket, pa dosol tuka da mrsi muda..

B

BigMac

Гостин
Ne gi igraj veke 76,za nisto ne gi biva.Prva runda play off so Brooklin ke vrkrstat ke go jadat 4-0

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Mrtvi ovie PSG stvarno.
Vecerva pelikanite so hendikep na pogolema uplata.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.962
Поени од реакции
9.593
Mrtvi ovie PSG stvarno.
Vecerva pelikanite so hendikep na pogolema uplata.
Требаше да си ја играл +6.5 на Елверум ПСЖ без Хансен плус со дебилни голмани не дека лошо си одиграл ама за иста квота тоа би ти било далеку подобра варијанта.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Требаше да си ја играл +6.5 на Елверум ПСЖ без Хансен плус со дебилни голмани не дека лошо си одиграл ама за иста квота тоа би ти било далеку подобра варијанта.
Nula smisla ima sea da muabetime kako trebase da se odigra koga vekje utakmicata e zavrsena.
Inace vodea so 5 razlika na pocetok od vtoro poluvreme.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.962
Поени од реакции
9.593
Nula smisla ima sea da muabetime kako trebase da se odigra koga vekje utakmicata e zavrsena.
Inace vodea so 5 razlika na pocetok od vtoro poluvreme.
Јасно,знам дека нема смисла сега ама се разбирам во спортов и затоа само забелешка дадов сакав и пред тоа ама не успеав од обврски да ти реплицирам.Да беше НБА или баскет немаше пошто неам појма ниту пратам

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Bas sprotivno mislev, poso vleze vo sema so dobitni, a mecot vcera so go izigra bese isto kako da igras par nepar. :D
Da ti pustam klise muabet deka tvoi pari se kako sakas ili sam ke mi go pisis toa?
Pozz.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Bas sprotivno mislev, poso vleze vo sema so dobitni, a mecot vcera so go izigra bese isto kako da igras par nepar. :D
Da ti pustam klise muabet deka tvoi pari se kako sakas ili sam ke mi go pisis toa?
Pozz.
Ajde ne pametuvaj vo red e.
Fila super bese vcera cela utakmica vodea so 12-13 razlika se do kraj na treta cetvrtina. Tuka ispadnaa od ritam ne pogodija nekolku napadi a pak Baks sekoj napad pogoduvaa i gi stignaa brzopotezno.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.824
Поени од реакции
115.887
Ajde ne pametuvaj vo red e.
Fila super bese vcera cela utakmica vodea so 12-13 razlika se do kraj na treta cetvrtina. Tuka ispadnaa od ritam ne pogodija nekolku napadi a pak Baks sekoj napad pogoduvaa i gi stignaa brzopotezno.
Не се инаети убаво ти вика, изигра дерби меч, односно меч кој е 50/50 и реално треба човек само да го гледа тој меч на ТВ и да не се замара со кладење. Инаку сериозно ок играш во последно време, а не како порано Харден, Харден и само Харден како слеп за стап.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Не се инаети убаво ти вика, изигра дерби меч, односно меч кој е 50/50 и реално треба човек само да го гледа тој меч на ТВ и да не се замара со кладење. Инаку сериозно ок играш во последно време, а не како порано Харден, Харден и само Харден како слеп за стап.
Stoi seto toa, ne se inaetam, svesen bev jas deka ke bide teshko. Ocekuvav pobeda.
Promasen tip, se slucuva.
Ama ne mora sea da mi se kacuva na kur likot.

Pelikanite so osnovniot hendikep -14.5
IMG_20220331_005107.jpg

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
50 fauli vo napad napravija skapanive, 50.
Pogrdo neshto ne sum gledal vo posledno vreme. Eksik.

Kajgana Shop

На врв Bottom