- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.066
- Поени од реакции
- 86.501
Па не баш на фабричко. Апгрејд направил.Tochno taka dodeka ne se vratil vo fabricko posesuvanje
Прво бил православен, па после сунит, па католик.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не баш на фабричко. Апгрејд направил.Tochno taka dodeka ne se vratil vo fabricko posesuvanje
Da ne ideme off sekako kaj ima pogolem kjar tamu se idelo sepak mnogu im ima pomognato na Hristijanite zatoa go vikale stitot na evropaПа не баш на фабричко. Апгрејд направил.
Прво бил православен, па после сунит, па католик.
Ќе им испорачаат Павле, Иванче и ним сличните едно статусче на Фејсбук со крајна реченица, држ те се другари, ќе ја добиеме правдата во ваше име, и во истиот момент ќе ги заборават дека постојат. На Бихачка овие одамна не фигурираат како живи луѓе.
Vazno smenija rezim so penkalce.
Sickata Mara vtasala ta do crkvata doprevte..сабајле нешто имаше на ТВ Телма околу црквите и војната во Украина, ПА МИ ТЕКНА !!!
абе украинската православна црква ја признаа а за нашата СЕ СЕ ЗАБОРАВИ ???
СЕга АКО НЕ МОЖЕМЕ да добиеме афтокефалност НИКОГАШ нема...
туку отпорот против нас не е само од Србија, изгледа во позадина има грчки па и блгарски отпор ???
A be kakva crna crkva nacionalnost ti nistat koj se zamara so crkvi ne sme 15ti vekсабајле нешто имаше на ТВ Телма околу црквите и војната во Украина, ПА МИ ТЕКНА !!!
абе украинската православна црква ја признаа а за нашата СЕ СЕ ЗАБОРАВИ ???
СЕга АКО НЕ МОЖЕМЕ да добиеме афтокефалност НИКОГАШ нема...
туку отпорот против нас не е само од Србија, изгледа во позадина има грчки па и блгарски отпор ???
Shpon resava nadvoeresna politika tragedija u picku materОсмани: Македонија во Брисел доби нова волја за датум од ЕУ
![]()
Османи: Македонија во Брисел доби нова волја за датум од ЕУ - Expres.mk
Одлуката за одржување на првите меѓувладини конференции и отпочнувањето на пристапните преговори со Северна Македонија и со Албанија, за време на француското претседателство со ЕУ би била правилна и правична работа со многу позитивни ефекти за целиот регион. Ова е мислењето кое преовладуваше во...www.expres.mk
Опаа бато, а сега кој се смее?
Кај се сега сите тие кои не веруваа дека ќе успееме?
Османи: Македонија во Брисел доби нова волја за датум од ЕУ
![]()
Османи: Македонија во Брисел доби нова волја за датум од ЕУ - Expres.mk
Одлуката за одржување на првите меѓувладини конференции и отпочнувањето на пристапните преговори со Северна Македонија и со Албанија, за време на француското претседателство со ЕУ би била правилна и правична работа со многу позитивни ефекти за целиот регион. Ова е мислењето кое преовладуваше во...www.expres.mk
Опаа бато, а сега кој се смее?
Кај се сега сите тие кои не веруваа дека ќе успееме?
Побрзо ќе има трета светска војна, неголи да добиеме а не па да влеземе во ЕУ.еве уште една потврда, готово е!
![]()
Шолц: Што е можно поскоро пристапни преговори на ЕУ со Скопје и Тирана
Разговорите за пристапување на Албанија и Северна Македонија во Европската Унија треба да почнат што е можно поскоро бидејќи секое одложување ќе го направи Западен Балкан ранлив на надворешно влијание. Тоа го изјави денеска германскиот канцелар Олаф Шолц. Добивај вести на вибер – И за Германија...a1on.mk