Фан клуб: РК Пелистер

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.147
Поени од реакции
1.903
Е сподели де тука или во инбокс ако имаш инфо кој е договорен.
Демек не знаеш. Цветан и Павле. Зависи шо ќе донесат во 2ка можи и повеќе прекоманди да има.
Нека донесат уште еден лев бек во 2ка и пикер за поуба ротација.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.169
Поени од реакции
19.564
Пренос на која програма ќе даваат или нема такво нешто

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.379
Поени од реакции
5.475
Секели матер му ебава, каква партија до полувреме 11 одбрани, една асистенција и една пресечена на центар :cuc: :aplauz:

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
792
Поени од реакции
1.457
Ко лепчиња да играме......Абе ајде нагазете!!! Ништо посебно не се.Знам тактизираме и уморни сме али барем да не грешиме. Не отепа Мелич....Малер се и овие плавите дресој како и по обичај :facepalm: Дип имат зелени и тие :P
Колку одбиени топки ојдоа кај нив попопо...
Обрадович на шкрги игра...Стипе е тргнат...wtf!?
Ајде!!!

Последно уредено:
Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Премногу опуштено, премногу грешки. Можеше лагано да се добие ова утакмица, само последните 10 минути да не се правеа грешки секој напад можеше лесно до нерешено.

Член од
5 април 2013
Мислења
3.393
Поени од реакции
7.041
Си пропушти одлична шанса Пелистер за многу подобар резултат од ова гостување. 3 разлика, не е ни многу не е ни малку.

Ќе биде жешко во Битола.

Клучно, ќе игра ли Периќ на реваншот? Ептен недостасува во ротација. Танкоски катастрофален денес. Плус вака нема кој да изведува пенали.

Ме плаши дека нема пак тимот да добие вакво полувреме од Секели.

Член од
27 јуни 2018
Мислења
133
Поени од реакции
272
Мора да се ослободиме од некој играчи, а шо е најтрагично тие се нашите македонците. Убедливо на прво место е Танковски, дечкото поќе не знај кај тера, дали толку му делиле или и тој ко Тале нема самодоверба стварно нз. Некни имаше краткотраен блесок за денес само да ја упропасти секоја топка шо ја фати. Втор кој шо заслужва шут карта е Маџовски, поќе не се бори во одбрана, го нема тој жар шо го имаше, а згора на се прај огромни глупости. Некни му ја поклона на Џукиќ, денес црвен. Сепак не е се така црно, Костевски одличен, а исто така и Ојлевски, алал да му е. Чудна работа со Стипе, цело второ не влезе, се гледаше заморот на лицата на Обрадовиќ, Марковски и Табоада. До негде се сложувам со @oktopod_bt дека можеби прикажуват поуба игра кога Периќ не игра, но во утакмици ко денешната, безидејни, реално тој не вади. Се на се, не е лош резултат за во реванш.
П.с. Дајте бе нека напрат Чкембарите иницијатива за големо знаме за зад гол. Тие само нека речат цел град ќе се вклучиме во процесот на изработка.

Член од
22 септември 2021
Мислења
237
Поени од реакции
953
Никогаш да не победите со плавите дресој амин :popce:
Автоматски споено мислење:

П.с. Дајте бе нека напрат Чкембарите иницијатива за големо знаме за зад гол. Тие само нека речат цел град ќе се вклучиме во процесот на изработка.
Имаше едно големо со амблемите на пелистер, чкембари куче измеѓу и долу панорама на Битола. Се кладе за купот ко се играше финале во бт со металург

Последно уредено:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.445
Поени од реакции
8.574
Denes kako prijatelska da igraa mnogu rokadi gi odmaraa prvata bekovska trojka malku igrase a tankovski ne i za 2ta za greota na site mu se dava sansa i nesto koristat ama ovaj neka go brkaat dzabe mesto da ne faka ako igrame odbrana kako so treba i golmanite da bidat kako denes so publika ke teoame so 5 razlika vo Bitola no ubo ke bese i denes da ja resevme mnogu napredok ima od porano se vide so 1961 i denes ako zapnat mozat da izigraat kako da igraa so pola sila denes

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.147
Поени од реакции
8.113
stipe zosto ne vleze ic vo vtoroto?
so bekovska trojka maras tankoski obradovic igrase pogolem del od vtoroto, kade be so ta trojka :LOL:
nema da e lesno realno, nashe e da gi izgorime na atmosfera

П

Пљампач

Гостин
Ништо не се 3 разлика, во Битола ќе ги елиминираме.
Штета шо табоада го еба пеналот нс крајот и наместо со -1 замомавме со -3.
И да не ги поминиме не е ништо страшно... Најбитниот меч е онај за титулата во Битола и тука не смеат да напрат глупост, мада мислам дека и Нексе ќе ги добиеме со 4-5 разлика во вторник.
Разбиеливо е да ги штеди силите кога имс реванш и мњчот за титула во наредните недели.
Да бевмњ комплетни ќе ги добиевме во Нашице... На два- три пати му се доближивме егал ама нападот потфрли.

Kajgana Shop

На врв Bottom