Слободна ли си вечер?Ej sakas da igrame shah? Mi fali kral.
![]()
Ti valda ohriganka ke da si po dijalektov HhaСтарите велат: да си благ на уста. Само пријатен да си во друштво и насмеан секогаш ќе си успешен....нормално во рамките на можностите.
Тактика е одкако ќе се запознаеш, културно да побараш број и да и се јавиш и да ја поканиш на вечера, пијачка , кафе шо и да е, да и покажиш внимание...ако прифатит 50% шансите е да клецниш, ак не прифатит никому ништо.
И пошо денешниве мажиња се плашат од корпа, не е корпа да те одбиет да излезит со тебе, корпа е да ја најдиш дамла пијан по кафичите или кафаните и да ојш да сакаш да се лапате пред другаркине нејзини, и да ти речит напорен си идиоту.
Sinka daj frli se u nekoj bunar si preteral so pua ili si atraktiven i ebes ili si goblin i ne ebes ednostavnoСпоред мене вака би требало отприлика да се одвива заведувањето помеѓу маж и жена:
* За мажи *
1. Говор на телото (машки изглед и став) 65%
- самоуверен став.
- исправени раменици.
- градите напред.
- главата исправена.
- гледање во очи.
- чиста гардероба
- свеж машки мирис.
- периодично гледање во усните на жената која ви се допаѓа
- често насмевнување.
2. Гласот (длабок јасен глас) 30%
- јасен и чист глас.
- да не биде ниту арогантен ниту премногу нежен.
3. Зборови ( забавен и позитивен) 5%
- да се одбегнува здодевни разговори.
- да не се разговара премногу.
- да не се разговара по секоја цена (само доколку се заведува)
- да се биде забавен а не комедијант.
- нема ништо страшно ако се молчи 1 минута.
* За жени *
1. Говор на телото (сензуален изглед и став) 65%
- самоуверен женски став.
- исправени раменици.
- градите напред истакнати.
- отворен став без скрстени раце.
- гледање во очи.
- чиста гардероба
- нежен женски мирис
- допирање на косата или усните (кога некој ви се допаѓа).
- честа насмевка (кога некој ви се допаѓа).
2. Гласот ( во главно нежен и сензуален) 30%
- сензуален и привлечен.
- не премногу нежен но и не премногу пискав.
3. Зборови (забавна и позитивна) 5%
- позитивно расположение ако некој ви се допаѓа.
- често комуницирање кога некој ви се допаѓа.
- смисла за хумор.
Лани една за малку годинава поретко...Sinka daj frli se u nekoj bunar si preteral so pua ili si atraktiven i ebes ili si goblin i ne ebes ednostavno
Ajde ke te viknam nekoj den so lepotici na masa da te vidam u akcija.ako si juzna amerika mozeme i za brzoЛани една за малку годинава поретко...
Ne be brat kako robot ke baras znaci so stapalata ako e svrtena nakaj tebe tvoja e i koa ke i ides ramenici gore gradi kako petel i partali ke prais...има ли поубав начин на приближување од оној да бидеме она што сме,и да покажеме навистина што таа личност ни значи
...оти не сме само за денеска![]()
Немој бе ќе ме заебеш ако ме викнеш...Ajde ke te viknam nekoj den so lepotici
Аеее...Ne be brat kako robot ke baras znaci so stapalata ako e svrtena nakaj tebe tvoja e i koa ke i ides ramenici gore gradi kako petel i partali ke prais
Да а? И уште ако се трефне случајно да биде некоја твоја "сродна душа" филмови невидени... Камо среќа да беше така ама тоа е веќе реткост скоро и да не постои. Инаку темава е ТАКТИКИ ЗА ЗАВЕДУВАЊЕ не е само РОМАНТИКА....има ли поубав начин на приближување од оној да бидеме она што сме,и да покажеме навистина што таа личност ни значи
Правилото бр.1 е дека НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАВЕДЕ БИЛО КОЈ/А...има ли поубав начин на приближување од оној да бидеме она што сме,и да покажеме навистина што таа личност ни значи
Ne znaci ako ti si zacapal u zhiva kal pa i drugite trebaНемој бе ќе ме заебеш ако ме викнеш...
Автоматски споено мислење:
Аеее...
Да а? И уште ако се трефне случајно да биде некоја твоја "сродна душа" филмови невидени... Камо среќа да беше така ама тоа е веќе реткост скоро и да не постои. Инаку темава е ТАКТИКИ ЗА ЗАВЕДУВАЊЕ не е само РОМАНТИКА.
Правилото бр.1 е дека НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАВЕДЕ БИЛО КОЈ/А