Имај предвид дека е препорачливо да си смениш лагери од двете страни.Дали некој знае за Рено Меган 2011год 1.5 110 кс дизел, дали може да се смени само преден лагер или тоа оди комплет со главичина? Не знам дали добро прашав, ако знае некој нека објасни, фала
Imam od mnogu od Struga...a neznam koj kade mu beše placot. ovoj broj e od Ikmet...Dali imate broj od deckite na vlezot za struga so imat ogromen plac za rastureni koli?
Ми понудија во Лендиком Топрак германски 1400 ден и СНР француски 2000 ден. Што мислиш за тие?Се менува посебно. Лагер тие околу 50 евра за некој поквалитетен.
Јас кога ти зборев за тие "гаранции" ти ми велеше дека се инатам и не знам што зборувам. Па чак и 900 фунти за кондензатор кој кошта 200 фунти е солидна цена@argenthessis ispadna po tvoeto. E sea problem e sho posho condenser e osteten od kamen garancijata ocigledno ne go pokriva. Kosta 'samo' 950 funti.
Seuste se inatis i ne znaes sto zboruvas. Ova e nastanato od steta od kamen pa ocigledno deka nema da se pokrie pod garancija. Bukvalno se glease kaj e osteten. Ako prestanese da rabote radi nesto drugo ke go smenea bez pari.Јас кога ти зборев за тие "гаранции" ти ми велеше дека се инатам и не знам што зборувам. Па чак и 900 фунти за кондензатор кој кошта 200 фунти е солидна цена
Skoda Yeti како се имаат покажано за некој денар + ?Toyota RAV4, друго не вреди да гледаш.
Од вакви муштерии ко тебе се отиде у .....Seuste se inatis i ne znaes sto zboruvas. Ova e nastanato od steta od kamen pa ocigledno deka nema da se pokrie pod garancija. Bukvalno se glease kaj e osteten. Ako prestanese da rabote radi nesto drugo ke go smenea bez pari.
Super za tebe stom gi znaes cenite za vo Anglija. 200 funti moze e za opelot tvoj na autodoc, ovde kaj mene original del direktno od TPS za audi e 436 funti.
Inace za tvoe info mi zemaa 867 funti, toa vklucuva del, rabotna raka, re-gas, testiranje.
I ja mislev deka e mnogu ali pred da potvrdam kaj niv prasav na drugi mesta, i so original del cenata bese gore dolu ista razlika. Samo ke trebase da si gubam vreme nosejki ja kolata od edno mesto do drugo plus cekanje posho nikoj ne ti zakazuva za nareden den.