Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    761
Auuuuu ovie dobri zeni imale u parlament:angel:
Z_17I8uA_400x400.jpg

798697.jpg

Како ова трајно го решава проблемот на Русија со непријателска Украина?

I call BS. Ова не е никакво трајно решение ниту пак крајна цел на Русија во Украина.
A samitot na NATO demek ke go reshi problemot..pa ushte Bajden doshol pojachanje.

Фини овие анализи за инфлација и како ЕУ ќе губи економски додека Украинците прават контраофанзива и ако го повратат Керсон ќе добијат ветер во грб.

Знам, знам... da ne gi odnese veterot do moskva hhehe

Предпрошла недела беше петтиот. Веќе многу е повисока бројката, 9-10 најмајку.

Да, ама неофицијално, додека за овие 5 е веќе сигурно.

Инаку точно е дека е поголема.

Изгледа тоа Z маркерот им се погоди на Украинците како ги таманат :kuracc:

Фини овие анализи за инфлација и како ЕУ ќе губи економски додека Украинците прават контраофанзива и ако го повратат Керсон ќе добијат ветер во грб.

Знам, знам... da ne gi odnese veterot do moskva hhehe

До сега само на Твитер има муабет за украинска контраофанзива и зазимање на Херсон, ниту една слика ниту едно видео нема искочено до овој момент.

З
До сега само на Твитер има муабет за украинска контраофанзива и зазимање на Херсон, ниту една слика ниту едно видео нема искочено до овој момент.
Почекај сега од Пентагон ќе им јават.

Ova e provokacija NATO da se zamesha i toa pusinjata od EU, dojde vreme NATO da odi vo istorijata...dosta mu beshe.
Im vikaat na NATO ajde ako "mi se ma'ash" a ovie samit ke imale...Rusija gi cheka.

As western retail brands exit, Russia looks east for replacements

Сепак Абидас место Адидас?

Нема везе. Доволно е некој да пише на Твитер.
Цепидлачиш безвезе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom