Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повеќе од 50% од членовите на влада се Албанци, најважните министертва тие ги држат,северен фиром ти е двојзаична дефакто федерална држава и дали е подобрен животот на Албанците кои патем мнозинството не плаќа даноци и дали имаат лојалност кон дрѓавата? На другите сигурно не е подобрен. Незнам што друго се криви каурите, најверојатно е што не пројдоа предлози ко нусињата нивни на 50 и нешто години да имаат примиња со 0 денови стаж кои единствено служеа за демографска промена и ред слични барања што ги имаат каде треба даноците да одат кај нив.Хаха освестен Бугарин
Ок
Друже за Косово ич к.. не ме боли.
Зборот ми е не треба да се дразнеме со Албанците. Дури и ако поголемиот број се сеуште се племенски и планински менталитет, верувај дека има и свесни и интелегентни луѓе и помеѓу нив кои што си ја сакаат државата. Тие луѓе треба да се форсираат.
Не би нарекол поддржување војна „чисто политичка причина“. Исто така поддржувам да забранат секој што поддржува убиство, независно дали е од страна на држава или една личност.Сергеј Карјакин, руски шахист, има забрана 6 месеци да се натпреварува поради поддршката која ја дал за Русија при инвазијата на Украина! Да, забраната е од чисто политички причини.
Kakov troglodit.А за такво нешто треба да најдеме заеднички јазик со Албанците оти тие ни се сограѓани и второ најголемо малцинство. Наша е одлуката, или ќе бидеме мулти етничка држава како Швајцарија или ќе бидеме мулти етничка држава како БИХ или Украина. Со такви желби како твојата за Косово сигурно нема да бидеме Швајцарија.
Vie be, zagrizenite za stradanjata na ukrainskiot narod itn itn. I ne, ne te pomesav. Znaes kolku srceparatelni postovi imas tamu za nevinite zrtvi, tie de sto doma gi cekale zena, deca bla bla bla. Niti eden, bukvalno. Eden edinstven post nemas za civilnite zrtvi tamu. Zafaten nesto bese, vo guzva ili ednostavno ti bese gajle. Ako me prasuvas mene spored napisanoto tuka i tamu, so samoto toa sto si kjutel za razlika od tuka, da si gi opravduval. Ili vo najmala raka kur te bolelo za tamosnite nevini zrtvi, civili ,deca, zeni i tamu neznam koj.Кои вие ние ? Што ми збориш Сирија,Либан? Кој оправдува таму војни,убиства.Ја не сигурно. Си ме помешал со некој.
Еве ти Игор, пример слобода на говор колку лесно се етикетира како „говор на омраза“ и се воведува апартхејд. Работата е да, ти имаш право на слобода на говор ама само ако го зборуваш тоа што сакаме ние да го слушнеме.Не би нарекол поддржување војна „чисто политичка причина“. Исто така поддржувам да забранат секој што поддржува убиство, независно дали е од страна на држава или една личност.
Време е да се организирате и да го демолирате рускиот споменик во центар и паркчето од спротива кое е руска донација. Тоа може да придонесе за запирање на инвазијата.Не би нарекол поддржување војна „чисто политичка причина“. Исто така поддржувам да забранат секој што поддржува убиство, независно дали е од страна на држава или една личност.
Слобода на говор се однесува само на заштита од законски казни (како на пример, Русија која законско ги казнува тие што протестираат и фактички е пример на држава која не поддржува слобода на говор). Присуство на шах-турнири не е заштитено под законите за слобода на говор.Еве ти Игор, пример слобода на говор колку лесно се етикетира како „говор на омраза“ и се воведува апартхејд. Работата е да, ти имаш право на слобода на говор ама само ако го зборуваш тоа што сакаме ние да го слушнеме.
Тоа ли се тие „права“ кои таму во Русија ги немаат?
Повторно, кажувајте каде можам со двете раце да се потпишам!
Дај линк кога некој им наложил на спортисти од САД или било која НАТО земја да се откажат од постапките на нивниит државен врв за да го пуштат на натпревар.Не би нарекол поддржување војна „чисто политичка причина“. Исто така поддржувам да забранат секој што поддржува убиство, независно дали е од страна на држава или една личност.
Тресидругар ти го игнорира постот.
Веројатно исто и објавување на видеа на јутјуб, такви кои не им се допаѓаат на властите - и тоа не е слобода на говор?Слобода на говор се однесува само на заштита од законски казни (како на пример, Русија која законско ги казнува тие што протестираат и фактички е пример на држава која не поддржува слобода на говор). Присуство на шах-турнири не е заштитено под законите за слобода на говор.