И за двојазични униформи.Периодов е измислен за тендерчиња. Никој не прати Македонска политика.
Сигурно не знае ни он. Дошле во пакет со регалот.Steta nema pogolema slika za da gi vidime knigine. Vaka Picasso i Brandenburskata porta mozam da prepoznam.
Никој не се замара, секако никој ништо не можи да смени. Куферите под рака и надвор од државава, то е најдоброто нешто.Периодов е измислен за тендерчиња. Никој не прати Македонска политика.
Mislam deka Grubi ne e hrisjanin.Скендер Бег и Мајка Тереза покрај нив. Што треба ова да значи? Она(САД) е олицетворение на Мајка Тереза, а Грубиот на Скендер бег?
Кафир?Mislam deka Grubi ne e hrisjanin.
Енвер Малиќи беше христијанин па имаше добра фунцкија во ДУИ, мислам дури беше заменик градоначалник на СкКафир?
Бог да чува, немаше ни чистач да биде у ДУИ канцелариите.
Го знам.Енвер Малиќи беше христијанин па имаше добра фунцкија во ДУИ, мислам дури беше заменик градоначалник на Ск
Nit serbo nit makedonec nit sqipСкендер Бег е Србин. Или Македонец. Скендер Бег не му е правилно име, тоа турците му го дале.
Бил и муслиман, едно време, колку што знам.Nit serbo nit makedonec nit sqip
Ednostavno Hristijanin
Tochno taka dodeka ne se vratil vo fabricko posesuvanjeБил и муслиман, едно време, колку што знам.