- Член од
- 19 ноември 2020
- Мислења
- 2.524
- Поени од реакции
- 9.405
Вести од иднината.
КорегираноВести од иднината.
da li se dozna za ova nesto jas naslusnav nekoj muabeti no kolku se vistinite ne znam vikaat deka imal jaka belja so kurtovikjiМАКЕДОНИЈА ХРОНИКА
Драма во Визбегово: Пукал кон четири лица, повредено 20 годишно момче
29. ЈАНУАРИ 2022. @ 17:11
Драма во Визбегово: Пукал кон четири лица, повредено 20 годишно момче
На 28.01.2022 во 20.30 часот било пријавено дека во с.Визбегово, скопско, едно лице испукало со огнено оружје кон О.И.(36) од с.Визбегово, Н.Љ.(27) од Скопје, В.Н.(40) од Куманово и Е.Р.(20) од Скопје. -Со повреди во прkurir.mk
Точно е викаат дека синот на куртовиќ Нермин имал беља со него и кога излегол од малолетнички дом се сретнале каде што овој е.р му го пресекол патот му се заканувал и избегал после неколку дена се случила пресметката од каде на Нермин му се губи секоја трага изгледа го пикнале пак внатре зборат исто така дека сакал да ја наследи работата на постарите зборам од сигурни извори.da li se dozna za ova nesto jas naslusnav nekoj muabeti no kolku se vistinite ne znam vikaat deka imal jaka belja so kurtovikji
За што ја држи, за врат?!Кој ја држи Битола?
Polosi od 90'tite sme. Nego rabotatata e koj im ja dava.Советникот од општина Ѓорче Петров, кој бил уапсен за поседување дрога инаку претседател на СДММ на Ѓорче е син на еден од познатите близнаци од Ѓорче.
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
Мартин?Советникот од општина Ѓорче Петров, кој бил уапсен за поседување дрога инаку претседател на СДММ на Ѓорче е син на еден од познатите близнаци од Ѓорче.
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
Какви црни мафии мешате баби жаби тоа ти се ебани банди од мрзливи Арапи Африканци башка љочкиве по мое искуство не се ништо посебно луди глави све на гордост коцкаатСлучајно добив информација дека има човек од село Горанце, кој е јак лик во некоја од главните мафии во Франција, Долго време не можеле да го најдат виновен за некое дело, и полицијата често пати го следела, но без никаков ефект, по физикус многу ситен човек, има некој повеќе информации?