Elden Ring

• Креатор на темата Креатор на темата iceiceice
  • Време на започнување Време на започнување
  • Reduced FP consumption and increased the damage of the following sorceries: Glintstone Cometshard/ Comet/ Night Comet
  • Increased the damage of the following sorceries: Gravity Well/ Collapsing Stars/ Crystal Barrage
  • Decreased FP consumption of the following sorceries: Star Shower/ Rock Blaster/ Gavel of Haima/ Founding Rain of Stars/ Stars of Ruin/Greatblade Phalanx/Magic Downpour/ Loretta’s Greatbow/ Loretta’s Mastery/ Carian Greatsword/ Carian Piercer/ Shard Spiral
  • Raised projectile speed and range of Great Glintstone Shardl

LET'S GOOOOO :vozbud:

Не требаше се од ова горе да биде обратно? :D

• Added a function to record an icon and the name of an NPC on the map when you encounter that NPC.
:eek:

Не видов ништо во пачов со кое подобруваат перформанси за на PC...
Нестабилни фрејмови и статери еден тон.

Кога гледам како смут ја играте на PS5 ми се плаче.

Мераци е пачов уште да ги средат filthy mages топ ќе е. :D

• Хаха
Reactions: wot
Не видов ништо во пачов со кое подобруваат перформанси за на PC...
Нестабилни фрејмови и статери еден тон.

Кога гледам како смут ја играте на PS5 ми се плаче.

Страшно. Јас како што пишав на почетокот, само при движење низ светот и брзо вртење на камерата приметив неколку пати дропови. Во борба никогаш.

Страшно. Јас како што пишав на почетокот, само при движење низ светот и брзо вртење на камерата приметив неколку пати дропови. Во борба никогаш.

Isto i jas. Niz svet znae da zasecka plus nekad pobavno loadira svetot na podaleku ama u borba ne mi se desilo, lizga.

Ovoj boss megu prvite gi ubiv, ne go ni vidov ubavo od konjecto.

A dali ti se slucilo od konj mavas nekoj i go vrtes 360 celo vreme i da dobies motion sickness hahaha. Takodze nekad kamerata koga si lock on enemy gleda mnogu u zemja, cuden agol ima.

A dali ti se slucilo od konj mavas nekoj i go vrtes 360 celo vreme i da dobies motion sickness
Од нестабилни фрејмови кај мене е константно овој ефект. Значи буквално играм еден саат и морам да направам пауза пошо ми се лоши.
Истото ми се дешаваше во AC Origins. После 30тина минути гејмплеј добивав главоболки.
Автоматски споено мислење:

Ме нервира исто така кога рандом ќе отпочнеш дискусија со NPC и камерата не можеш да ја вртиш.
Значи сретнувам NPC и директ стегам интеракшн батн и отпочнува дискусија а ја не го глеам чоеков... Од такт ме вади. Морам да го мрднам карактерот од позиција за да можам суратот да му го видам на ликов. Не дека е нешо битно, али ете сакам да гледам со кого праам муабет јбте.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
После недела пауза го ќушнав Годрик за 15 мин мослам дека и ОП бев за него.
Инаку прв ајтем што би го препорачал е Фенерот што ти стои на појасот го има кај дедо мраз мерчантите :D можеби и најкорисен ајтемво играта.

Инаку прв ајтем што би го препорачал е Фенерот што ти стои на појасот го има кај дедо мраз мерчантите :D можеби и најкорисен ајтемво играта.
Денеска го купив. Не знаев дека постои ваков ајтем али знаев дека ќе ми е супер корисен и искеширав.

Abe go pustiv i mislev ke sedi pusten celo vreme ama ne. Inace najpametno me e mi bese fakelot. :toe:

Abe go pustiv i mislev ke sedi pusten celo vreme ama ne. Inace najpametno me e mi bese fakelot. :toe:
Стави си го на квик ајтем слот мене ми свети цело време 3 рудника поминав си него.
Автоматски споено мислење:

Уште нешто за во рудниците блант вепон е предобро апгрејднете си едно многу полесно се бутаат копачите. :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom