Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
275789028_2840482102917240_7816859761766734828_n.jpg

Бифтек 180 ден.
Шопска 40 ден.
Тавче гравче 45 ден.
Ориз 30 ден.
Прибор за јадење - 20 илјади евра.
Пиење ваљда од куќа.

Зашто на пример да сте на нивно место би јаделе дома или пак во ресторан? За 100 денари у собрание попара се праеш од јадење.
Ова поевтино и од биртија у свирипичино.Немаат пари социјалка се,све да им ебам најмило по список.А шиптараната лапаат ли свинско со праз? Да не сакаат говедско со праз и лој?

Saka da ti kaze, se e vo glavite na vmrovcite
Neznam toa, onie sto turnaja rezim so penkalo neka objasnat. Ostana uste po nekoj na forumot, da ne gi tagnuvam.
Mene nesto vaka mi se vrakja slikata od tie slavni revolucionerni vreminja
20220315_200825.jpg
Автоматски споено мислење:

Ова е уште еден доказ дека не писмени ни ја водат државата и други аспекти од неа...колку треба да си глуп да не знаеш да прочиташ Полиција па морало тоа да биде и на албански.
Ne ke da e do toa deka nemozat ili neznaat da procitaat :свиркам:
Автоматски споено мислење:

Тие цела држава ја шитнаа со се све, та за ова
De be pa i ti ne se sekiraj, vo Treleborg na norveski ke pisi :toe:

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
А кој ќе ги произведува новите полициски униформи? Дај тендерче некое да лапнеме? :D После тоа откако ќе се произведат ќе влезат и Бугарите у устав и ќе треба и на Бугарски да пишува.

Ова е уште еден доказ дека не писмени ни ја водат државата и други аспекти од неа...колку треба да си глуп да не знаеш да прочиташ Полиција па морало тоа да биде и на албански.
Ќе се прајме демек на Шпански пиши, policia :icon_lol:
Е за то погоре
Ова поевтино и од биртија у свирипичино.Немаат пари социјалка се,све да им ебам најмило по список.А шиптараната лапаат ли свинско со праз? Да не сакаат говедско со праз и лој?
Абе сеа менза е, ќутете можело и муфте да биди :)
Тие се отепаа од крмење по луксузни ресторани, газ од вол јадеа, ова мачкина кашлица

А кој ќе ги произведува новите полициски униформи? Дај тендерче некое да лапнеме? :D После тоа откако ќе се произведат ќе влезат и Бугарите у устав и ќе треба и на Бугарски да пишува.
E bas toj cirkuz sakam da go vidam, a spored najavite ke izreziraat visok procent na bugari I ke mora I na bugarski da pisuva.

Oti da izreziraat. Si imaat Bugarite crno na belo kolku nasi drzavjani se cuvstvuvaat kako bugari. So potpis, so pecat , so sve , crno na belo.
Ne sum siguren dali taa brojka im e dovolen procent, zatoa rekov, ako treba i ke go izreziraat procentot.

А бе нели све тоа беше во главата на небањатите? Промена на име, двојазичност, двојазични униформи и сл.? И федерализација беше во главата на небањатите, нели? А богами и отцепување. Доаѓаат избори, пак да си ги гласате!

275789028_2840482102917240_7816859761766734828_n.jpg

Бифтек 180 ден.
Шопска 40 ден.
Тавче гравче 45 ден.
Ориз 30 ден.
Прибор за јадење - 20 илјади евра.
Пиење ваљда од куќа.

Зашто на пример да сте на нивно место би јаделе дома или пак во ресторан? За 100 денари у собрание попара се праеш од јадење.
Штрудла со вишна 50 ден. :love:

Дома да ја направиш поскапо ќе те фати.

Back
На врв Bottom