Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Активацијата на тие слотови е малку зафркната. Не дека е нешто сложено но сепак бара дополнителна организација при менаџирање на копчињата.Уште во ривјуата пред да излезе играта слушнав и го запамтив ова па почнав да го користам од старт и секое играње си викав да постирам на форум во случај некој да не знае, и секој пат заборавав. Кога ќе отворите мени, од десно тоа се алтернативни квик ајтеми кои може да ги користите. Јас во тие четири си го ставив коњот, специјален фласк, самонот и еден фласк за магии што имав за во секое време да имам брз пристап до нив, а не да мора да мењам во главното, па да заборавам да вратам на тоа за лечење и сред борба да се заебам. Овие ајтеми се активираат со држење триаголник (Е на РС) и стрелката на која сте ги ставиле.
Прегледај го приврзокот 325142
Гет а контролер ју фрик.Активацијата на тие слотови е малку зафркната. Не дека е нешто сложено но сепак бара дополнителна организација при менаџирање на копчињата.
Пример јас на пц иам "шифт + кликовите" за промена на оружја, "Е+ клик" за сингл и тухендед а сеа морам и стрелки за тие слотови кои ги немаше во претходните игри. Не знам како е во пракса на контролер, али на кеј+маус е малку зезнато.
Мене ми е до лечката рингот и ги свичам со скролот. Не знам можда треба да пробам нешто поинаку али засега неам проблем
Ja se izmaciv dur najdam two hands.![]()
Епа тука дополнително копче е потребно заради скокот.Triagolnik i l1/l2 mi e malce zeznato. Ne se sekavam ama mislam u prosli igri menjav one/two handed so edno dugme mesto tuka so dve.
Нема да успеам ни туторијал да поминам ако ме пуштиш на тастатура да контролирамИ јас се мачев со тоа на стартот.
Пошо напред-назад-лево-десно ми се стандард на WADS па гледам се да ми е на дофат и да не сменувам позиција на рака, али сите копчиња одоколу ми беа зафатени и никако не беше изводливо, мораше да направам да се активира со 2 копчиња (Е+клик) јбг.
Копче 4 и 5 на маус ми се стронг атак и спешл атак/скил атак (ор ватевер итс колд).
Јас па обратно.Нема да успеам ни туторијал да поминам ако ме пуштиш на тастатура да контролирам![]()
Wait a minute...
Зар е можно само ја да играм на тастатура и маус тука?
Спешл сум или само факинг фрик?
Нема шанса да се учам на Елден Ринг со контролер шта вам је... Тоа можда требаше многу порано.
Членот кој си го тагнал не сум јас.