Ти благодарамМожеш да напрациш да ти го пратат во конзулатот.За оваа работа нека пишат поискусните што и како треба д се направи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти благодарамМожеш да напрациш да ти го пратат во конзулатот.За оваа работа нека пишат поискусните што и како треба д се направи.
se vrtkashe eden link na forumov da vidish koj sela vo koja flota bile toj link da ne go ima nekoj zacuvano
Ти на кој статус си моментално (и од кога)? Каде беше на интервју, во МК или во Софија?Ме нервира исчекувањето, барем ако сме одбиени да знаеме за сигурно и да си бркаме друга работа...
Интервју 26 мај 2019 во Софија, со документи извод и потврда од бг здружение.Ти на кој статус си моментално (и од кога)? Каде беше на интервју, во МК или во Софија?
Дечки ми треба малку помош. На архивата им пишав со име, презиме, село и отприлика години. Ова е што ми вратија
Документите, с'хранјавани в архива са систематизирани по структурата на б'лгарската армија, т.е. по војскови части.
За да б'де издирена информација за службата на конкретно лице е необходимо да се посочи точната војскова част, в којато е било мобилизирано и откога докога.
Поради тази причина не сме в с'стојание да удовлетворим Вашето искане.
i jas isto so potvrda izvodi i od brat bg pasos 1 godina skoro sum na finalna pa preku brat ne bivalo pa kaj nekoj bivalo pa samo star dokument veke stvarno ako odbivat neka odbivatМе нервира исчекувањето, барем ако сме одбиени да знаеме за сигурно и да си бркаме друга работа...
Некој во приватна порака да помогне околу возачка бг дозвола?
Kako e procedurata za promena na makedonska vo bugarska vozacka ??
dali e tocno deka 1500 evra bilo ?
Не е тоа што го бараат, бараат да посочите во кој дел на војската служел предокот и која година.Дечки ми треба малку помош. На архивата им пишав со име, презиме, село и отприлика години. Ова е што ми вратија
Значи знам дека лицето служело војска, ама немам никаков документ. Само знам село и која отприлика година. Гледам во мејлот ми бараат "војскови части", а од линкот погоре ја најдов "казата" само. Ова е тоа што го бараат? Има некој искуство со вакви информации (име, презиме, село, каза, и ранг од 6-7 години во коишто незнам која година точно е служено) да се добие повратна позитивна информација?