9000 za 1 ili 2 klimi pojasni?Kaj gi fakas vaka ….hahaha, zivi smeski.
Автоматски споено мислење:
Super, 9000 den t.e. Eur 150 za mesec dana, stedljive do jaja….u MK odma ih prepoznas na kilometar, bez dvogleda.
9000 za 1 ili 2 klimi pojasni?Kaj gi fakas vaka ….hahaha, zivi smeski.
Super, 9000 den t.e. Eur 150 za mesec dana, stedljive do jaja….u MK odma ih prepoznas na kilometar, bez dvogleda.
Не знам како не ви се смачи.Poliglota, sekoja cest…samouki Rade….hahaha
Сега гледам... мн ефтин овој за 150-170€?!Сепак ова го нарачав преку Амазон ќе стигне до петок па ќе споделам искуство понатака.![]()
Честитки . Одличен уред. Со здравје да си се служиш co WinixОвој е добар ама сака 420€вриќи
Сепак ова го нарачав преку Амазон ќе стигне до петок па ќе споделам искуство понатака.![]()
Фала многу здравје да имаш. Ја очекувам да работи беспрекорно за таа цена...Сега гледам... мн ефтин овој за 150-170€?!
Кај нас по 18000ден ги продаваат и плус филтрите се 4500ден!?
Изгледа сме многу богата држава...
П.С. Со здравједа си го служиш, и обавезно сподели искуство понатака...
Фала здравје да имаш...Честитки . Одличен уред. Со здравје да си се служиш
A kako ke znaeme deka tvoite vlozeni 150€ cistat nesto i za koe vreme koga ti nemas merac na partikuli na toj procistuvac. Uredot sto si go platil 150eu nemeri PM cesticki vo vozduhot, uste ne si go ni probal, merenje so smaleni PM cesticki nevidovme i nema da vidime....suma sumarum ko da mi prodavas pegla od 50w ama na nevideno.Фала многу здравје да имаш. Ја очекувам да работи беспрекорно за таа цена...
Фала здравје да имаш...
Winix си порачав за 150€.
Ако го гледаше внимателно видеото ќе видеше што означуваат боите на прочистувачот и што значи Plasma Wave® технологија и оригинален ХЕПА ФИЛТЕР (Х 13). Јас не сум ниту пророк како баба Ванѓа ниту сум стручно лице да се објаснувам со тебе на оваа тема.A kako ke znaeme deka tvoite vlozeni 150€ cistat nesto i za koe vreme koga ti nemas merac na partikuli na toj procistuvac. Uredot sto si go platil 150eu nemeri PM cesticki vo vozduhot, uste ne si go ni probal, merenje so smaleni PM cesticki nevidovme i nema da vidime....suma sumarum ko da mi prodavas pegla od 50w ama na nevideno.
Ако го гледаше внимателно видеото ќе видеше што означуваат боите на прочистувачот и што значи Plasma Wave® технологија и оригинален ХЕПА ФИЛТЕР (Х 13). Јас не сум ниту пророк како баба Ванѓа ниту сум стручно лице да се објаснувам со тебе на оваа тема.
Природно е да се сомнева човек во сешто ама па да не претеруваме... Имаш прочистувачи и од 600€, 800€ итн. Кој ќе гарантира за нив? Не мери честички јака муда имаш во видеото објаснето во врска со Winix за ПМ честички. Види, следен пат сконцентрирај се добро додека го гледаш видеото![]()
Веќе ти измерив имаш помеѓу 90-120Sto ke ni izmeris za da ti poveruvame slobodno pokazi![]()
Build a Do-It-Yourself Air Purifier for About $40
You can build an air purifier with a HEPA filter for about $40 with parts from your local hardware store and protect yourself from dust, viruses, smoke from ...youtu.be
![]()
Фалат уште два филтера кај твоето видео...Sto ke ni izmeris za da ti poveruvame slobodno pokazi![]()
Build a Do-It-Yourself Air Purifier for About $40
You can build an air purifier with a HEPA filter for about $40 with parts from your local hardware store and protect yourself from dust, viruses, smoke from ...youtu.be
![]()
Obratno, uredot sto si go platil nema merac, niti ti imas merac od ovie sto si gi slikal ...ama gi nemas....a nas ne ne interesira dali tisi dal 150....moze nekoj dal 500 da ne si mislis deka si extremot....ama sto si dobil nema da vidime bez merenje....samo info imame kolku si platil....sto si dobil e bitno a za toa nemas nikakov dokaz!@Strelec сакаш да кажеш дека освен што можеш сам да си направиш прочистувач дека можеш и мерач на ПМ честички да направиш ?
Прегледај го приврзокот 324480
Не се плаши бе не сум extremeda ne si mislis deka si extremot
Ветувам дека ќе си купам и мерач за ПМ честички само ти мирно да спиешama sto si dobil nema da vidime bez merenje
Два мерача ке треба да си купиш, тој вториот за памет за другпат ке ти се најде. Темата е за греење нема врска со твоите реклами офф топик си све ке тиизбришатНе се плаши бе не сум extreme
Ветувам дека ќе си купам и мерач за ПМ честички само ти мирно да спиеш![]()
А ти кога ќе направиш сам мерач тогаш ќе ти кажам колку IQ имаш... Ај сега легни сиДва мерача ке треба да си купиш, тој вториот за памет за другпат ке ти се најде
Чуму навреди...еве и најмал IQ да имам неможам да сварам дека ти на нарачан уред кој не си го ни пробал пласираш дека си задоволен со никаков feedback ...А ти кога ќе направиш сам мерач тогаш ќе ти кажам колку IQ имаш... Ај сега легни си![]()