Едни барат оправдуване што не са направили нешто, други начин как.Нека застсне САД позади нас, па и до Варна ќе стгнеме пешки.
Штум то е марионетна владата излегуваш на улица непокор, штраjкове секоj божи ден. Чакаш некоj отнадвор да ти jа среди работата?Украинците сами бараа, на референдум гласаа САД да им направат државен удар?
Народот во Македонија го бојкотираше референдумот за влез во НАТО, и референдумот беше неуспешен. На крај марионетската влада инсталирана од САД и покрај волјата на народот ја внесе Македонија во НАТО. Тоа се фактите. Така да токму тоа се случи, САД се тие кои решаваат кој влегува во НАТО и го прават тоа силом или милом... Така ќе беше и со балтичките држави и така ќе беше и со Украина, да не го спречеше тоа Русија.
Не дека ти сето ова не го знаеш многу добро, само и твојата работа мора да се одработи нели?
Јас мислам најрелевантно е да побараш bulgaria next target.Еве гледаш, секоj втор, тинкач. Каj се накуцавте сите такви.
Доволно паметни сте да побарате Moldova next target и да ги добиете написите. Не мора jас сè да правам место вас.
Епа ете имало и Турчин Борис …. Јас мислев дека има Руско потекло.
The Muslim relative in question is Boris Johnson’s paternal great-grandfather and Stanley Johnson’s grandfather, Ali Kemal.
Ali Kemal was born in Constantinople (now Istanbul) in 1867 to a mother from Circassia (now part of Russia).
За воља на вистината ми излегоа дури 6 написи дека Молдавија е следна мета на Путин. Навистина НАГОЛЕМО се пишувало за ова, и тоа во светски познати медиуми, како на пример NDTV и индискиот tamilnaatunadapu.Маче, аj не го тупи и ти. Еве ги написите.
Во кои европски земjи ги гледаш наjзагреани да им се придружат на САД?Ако успеат да преовладат западните, посебно американските соколи, тогаш за нив ниту една жртва, ниту една штета не е преголема за да ја видат Русија поразена.
друже у шарна револуција у ск имаше појке луге а за компарација москва има 12 мил а ст. петербугрг 5 мил xDВо Петербург ... и тоа под угрозата од 15 години казна....
Коj те ферма два посто што мислиш. Повеќе не ти дозвољавам да ми се обраќаш.Јас мислам најрелевантно е да побараш bulgaria next target.
Мислам дека го кажува ова саркастично, поради тоа разговорите шо ги објавиле на твитерhttps://www.rollingstone.com/politics/politics-news/trump-donor-speech-russia-china-nuclear-apocalypse-1317412/amp/
Му се дивам на тој стратешки мозок.
Ајнштајн, како ќе му забраниш некому на форум да те цитира и на тој начин да ти се обраќа?Коj те ферма два посто што мислиш. Повеќе не ти дозвољавам да ми се обраќаш.
Може сам да се ставиш на игнор?Коj те ферма два посто што мислиш. Повеќе не ти дозвољавам да ми се обраќаш.
Епа немој да мислиш дека Русите не се свесни на тоа. И ако не беа сите до сега, сега ќе станат.Ако успеат да преовладат западните, посебно американските соколи, тогаш за нив ниту една жртва, ниту една штета не е преголема за да ја видат Русија поразена.