Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
Не знам што се заебавате со Бугарите, ако дојде Русија да решава за границите на Балканот, повторни ќе завршиме како дел од Србија или од Бугарија. Ако тоа не ви е јасно, џабе бистрите политики.
Хах, ме изнасмеа.
Па мене тоа ми е целта.

Не се тоа нависти тоа се германски националисти.

Еве ти вистиснки фашист. Поранешен шеф на Билд.

Превод:

9. Russian citizens are citizens of an aggressive power that we have rightly declared our enemy. Should we expel Russian citizens from the EU? Now? In case of war?

Е сега околу 7.5 милиони руско јазично население има во Германија. Му фали уште да предложи да ги реактивираат Аушвиц и Треблинка. Незнам што се воздржува.
И вакво лица ти се на медиуми кои треба да оформуваат јавно мислење во една Германија.

Нема, ама ако пратите авиони на Украина, може и да има.
Ја мислев дека не постојат жени во бугарија, захариева нормално трансвестит.
Мислев дека овој дебелиов е некоја матица и сите го клецата за да раѓа гоце делчевци...

Не знам што се заебавате со Бугарите, ако дојде Русија да решава за границите на Балканот, повторни ќе завршиме како дел од Србија или од Бугарија. Ако тоа не ви е јасно, џабе бистрите политики.
I da e taka, toa znaci da im go pusime na bugarite ili sto. Srbite barem ne priznavaat kako poseben narod.
Ti vekje ako bi mozel da biras, kaj sakas da zavrsime?

Ја мислев дека не постојат жени во бугарија, захариева нормално трансвестит.
Мислев дека овој дебелиов е некоја матица и сите го клецата за да раѓа гоце делчевци...
за море е муабетот бе тркало.

TikTok се повлекува од Русија, поради новиот закон 15 години затвор, несакат да имат проблеми.
Огромна корист за млади стари ќе се спасат од таа западна помија, дегенерација.
А иначе самиот Трамп кажа не може TikTok да е под кинеска контрола, се нарушува американската национална сигурност. Тогаш им кажа на Кина го блокирам на цел запад или дајте да го купам, и го купија.
Така да тие мрежи не се само бизнис а многу повеќе.
Како што Кина има само свој аналози на западните, запад има свој, сега и Русија ќе има само свој социјални мрежи, за десет дена скоро сите се блокирани.

Пола година може не ама едно шест месеци да.
Еве гледаш, секоj втор, тинкач. Каj се накуцавте сите такви.

Не е дека нема право, обично се практикува цитирање на извори кога се објавува информација.
Доволно паметни сте да побарате Moldova next target и да ги добиете написите. Не мора jас сè да правам место вас.

Превод:

9. Russian citizens are citizens of an aggressive power that we have rightly declared our enemy. Should we expel Russian citizens from the EU? Now? In case of war?

Е сега околу 7.5 милиони руско јазично население има во Германија. Му фали уште да предложи да ги реактивираат Аушвиц и Треблинка. Незнам што се воздржува.
И вакво лица ти се на медиуми кои треба да оформуваат јавно мислење во една Германија.

Тоа не е ништо, овој е екс амбасадор на САД во РФ.

асдаасаасадсдааа.jpg

Еве гледаш, секоj втор, тинкач. Каj се накуцавте сите такви.

Доволно паметни сте да побарате Moldova next target и да ги добиете написите. Не мора jас сè да правам место вас.
Не се дружи со нас, може да те префати.

Превод:

Не знам што те чуди. Западните медиуми во последниве денови беа полни со расизам. Воопшто не ги зимам во предвид кометрарите за Русија и русите. Толку расистички пораки се пратија, а замисли не видов ни еден протест, побуна, на просветлените французи, германци, австријци, холанѓани, белгијци. Еве Игорче (не му го памтам новиот јузер нејм) како дел од тој цивилизиран, западен свет, ни збор не видов да спомне.

Ако напишеш на интернет Serena Williams men, ќе добие исклучително релевантен текст во кој се трди дека двете сестри Вилијамс се всушност мажи.

Чисто да знаеш.

Последно уредено:
Ако напишеш на интернет Serena Williams men, ќе добие исклучително релевантен текст во кој се трди дека двете сестру Вилијамс се всушност мажи.

Чисто да знаеш.
Маче, аj не го тупи и ти. Еве ги написите.

Мене ме интересира, упте со колку флота и авијација располага Украина?

Од оваа перспекива, може слободно да се каже дека нашето влегување во НАТО, може да се објасни со народната: “таман се вати сиромајо на орото, се дупна тапано”

Последно уредено:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom